من ایرانی زیاد گوش نمیدم...اما تو معدود این آلبوم های ایرانی که از 90 تا حالا گوش دادم
به نظرم پرجم سفید محسن چاوشی جاده رویاها سیروان خسروی و ترامادول شاهین نجفی از همه بهتر بود...(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ایرانی زیاد گوش نمیدم...اما تو معدود این آلبوم های ایرانی که از 90 تا حالا گوش دادم
به نظرم پرجم سفید محسن چاوشی جاده رویاها سیروان خسروی و ترامادول شاهین نجفی از همه بهتر بود...(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ببینید اون طرفدار خواننده ی عزیزی که از روی تعصب رای میده چون میتونه بی نهایت گزینه رو انتخاب کنه لذا در کنار خواننده ی محبوبش به چند خواننده ی دیگه هم رای میده که این ارزش اصلی نظرسنجی ماست .
مقایسه شادمهر با خواننده های داخلیمون مثل مقایسه لامبورگینی با پرایده !!!
مسعود امامی؟؟؟؟؟؟ََََ بر چه مبنایی؟؟!! نیما مسیحا رو گذاشتی اونوقت البوم من و بارون بابک جهانبخش یا البوم خونه غرور یا از این ساعت مهدی احمدوند رو نذاشتی
البوم سامان جلیلی هم میتونست باشه ...از البوم منصور که پایینتر نیست
در رابطه با آلبوم مسعود امامی : به قول امیر میتونی درباره ی چیزی که نشنیدی نظر ندی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در رابطه با آلبوم من و بارون جهانبخش : این آلبوم در گزینه ها هست چشماتو قشنگ وا کن .
در رابطه با آلبوم احمدوند و جلیلی : واقعا تو این آلبوم ها رو خوب توصیف میکنی ؟ آلبوم خونه ی غرور که فقط یه خوب به نام دوست دارم داشت . آلبوم جلیلی هم که واقعا افتضاحی بیش نبود .
قطعا امپراطور دوشاشوش من خود آن سیزدهم شایسته رای های بالاتری هستش. لطفا تعصبی رای ندهید.
احسنت به شعور بالای موسیقیایی شما . زنده باد امپراطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو (sm77) البومارو گوش میدی حتما؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده ترانه های یزدانی رو حفظم عمو .نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی پــــــاپ داخل کشوَر دَر حال حاضر اَز نَظَر طَرَفداری اَز یه خوانَنده خاص بین مَردُم وَ تو جامعه به چَند دَسته تَقسیم شُده. . .
مَثَلاً عدّه ای طَرفدار "مُحسن یگانه" عدّه ای "مُحسن چاووشی" عدّه ای "بابَک جَهانبَخش" عدّه ای "خواجه اَمیری" وَ وَ وَ این داستان وَ این اَسامی هَمچنان اِدامه داره . . . اَمّا نُقطه مُشتَرَک هَمه ی طَرفـــــدارای این خـــوانَنده ها میدونین چیه؟ ؟ ؟
طَرَفـــداری اَز شادمهر عَقیلی نُقطه اشتراک هَمَشونه
یه واقعیَت دوست داشتَنی وُجود داره وَ اونَم اینه که شادمهر عَقیلی خیلی خیلی مَحبوبه و تو این جامعه موسیقی ایران هیشکی حَتّی تَوان رقابَت باهاش رو نَداره. . . هَمه ی فاکتور های این واقعیت رو هَم داره . . . هُنَر ؛ شَخصیت ؛ مَحبوبیت ؛ تیپ و چهره ؛ وَ . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شـــادمهر عَقیلی ؛مَردی که موسیقی پاپ ایران را نُت به نُت مَدیون اوییم. . .