خداشفاش بده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خداشفاش بده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون میثم ابراهیمی که اصلا دانلود نکردم...(sm120)
فقط همینایی که یه اسم رسمی دارن میگیرم افرادی مثل سامان جلیلی و مهدی احمد وند این بچه مچه ها اینا حیف گوشن.....(sm120)
کلا بعد از پاروی بی قایق آلبوم خوبی نشنیدم....پارو هم خیلی کمتر از پرچم سفید بود به نظرم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پاروی بی قایق از پرچم خیلی بهتر بود ......
مهدی احمدوند هم خوب بود البته فقط این آلبوم آخرش قشنگ بود بقیه هم من دل نکردم نظر تورو دارم راجب این مورد (sm59)
(sm50)(Flo Rida - My House (2015 این آلبوم رو دانلود کن آهنگ ایرانی بیخیالنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه کردی... تنظیماش اکثرا برای پازل .... خوب در اومد خیلیاش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا از تو همینا چند تا اهنگ خوب شاید در بیاد که از امثال عسکری در نمیاد(sm2)
البوم ماهان بهرام خان هم خوب بود
پارو یک دست بود ولی کاری که بشه تو 10 تای اول چاوشی گذاشت رو برای من هم نداشت(sm54)
(sm133)نقل قول:
احمدوندو من همون روزه انتشارش البومشو تو ماشینه یکی از بچه ها شنیدم،بعدش اومدم خونه فقط فالششو دان کردم(sm59)نقل قول:
در مورد این خواننده هایی که 2 ساله معروف شدن نظری ندارم....نقل قول:
اما تعصب بیجا نباید داشته باش برچم سفید فوق العاده بود شاید یه دست نبود چند تا سبک بود اما غیر از ترک تقاص بقیش شاهکار به تمام معنا بود....(نظر شخصی)
پارو خوبه اما تکراری میشه به نظرم....قهوه قجری و پاروی بی قایق و تفنگ سر پر از بقیه بیشتر دوست داشتم
اگه اهل اهنگ غمگین باشی.. اهنگ یادگارشم عالی بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلودش می کنم آلبیوم آخرشو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهان صدای قشنگی داره آلبومش خوب بود اما مجوزش طولانی شد در اصل مثل اینکه آلبوم واسه 3 سال پیش بوده با یک سری تغیرات جزی
در مورد چاوشی هم دقیقا (sm10)
مورد 2 رو اطلاع نداشتم(sm120)(sm10)نقل قول: