نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2) خلاصه دلخور نشو
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2) خلاصه دلخور نشو
ارشد معماری همه جا بازار کار ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی ندارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دوسالی باران نبودم کلا کن ف یکون شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی در مورد برق توضیح بده
ریدم تو این تفکرت (sm3) پسر عمم هیچی نبود جلوی من رفت دبیر شد کارش به جایی رسیده به من فخر میفروشه نه سربازی دارن نه بیکاری دارن همش هم حقوق دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت با طرز فکرت (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خونه ا ام
در مورد برق همینو بگم که یکی از اشنایان ما لیسانس برق از دانشگاه دولتی داره ناچار شد بانک کار بگیره کنار یه نفر که باغبانی خونده کار کنهنقل قول:
(sm30) خوب مهندس هم بشی میتونی دبیر بشی (sm30) الان نویسنده همه کتاب تست ها و معلم های معروف همشون مهندس هستننقل قول:
من رفتم دنبال عشقم الانم پشیمون نیستم دیدم دنبال بازار کار هستش نظرمو گفتم وگرنه من پشیمون نیستم از رشته امنقل قول:
به خاطر آواتارات میبخشمت(sm120)نقل قول: