به نظر من الان تو خواننده های داخلی فقط مهدی یراحی کیفیت کاراش بالاست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من الان تو خواننده های داخلی فقط مهدی یراحی کیفیت کاراش بالاست ...
چرا خب؟دلیلش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گقتم که با وجود گروه مثل اریان مشکل دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باز هم بالاتر هم هست
امثال مثل حمید حامی و مانی رهنما
چرا مشکل دارن دلیلشو خب بگو
خواننده هایی رو دارن تو ایران با بدبختی های فراون آلبوم به اصطلاح مجاز میدن رو باید مجسمه شون رو ساخت
من آلبوم آریان رو گوش ندادم ولی باید به حال مملکتی که سه سال آلبوم یه گروه موسیقیش آماده باشه و صبر کنی تا مجوز بگیره گریست
حالا اگه کاری از نظر شما یا من بد به خودمون مربوطه
مختلط بودن گروهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وجود تنها گروه موسیقی که از امید و اینده نگری حرف می زنه
من قانع نشدم با حرفات داداش
اینا بهانه هست به نظرم
تایید نمونش خود اقای عبدلمالکینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهانه نیستنقل قول:
همه چیز رو رسانه ای نمی کنن