ببین اینای که با طرفند رو دایرکس 10 اجرا میشن رو همه سیستما جواب نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین اینای که با طرفند رو دایرکس 10 اجرا میشن رو همه سیستما جواب نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش گیر کردی اینو من 7 هشت ماه پیش رفتم یادم باشه میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اسکرینم تونستی بده...مرحلشم بگو
نقشه پایین و تمام رفتم واسه رفتن به نقشه بالا باید یکی از سلاحاشو که رو ماشین نصب میشه اسمش Thunderpoon بهم بده ولی هرکاری میکنم بهم نمیده اینسلاح و از کجا باید گیر بیارم؟ تمام مراحل اصلی و فرعی حتی مین ها رم رفتم حتی مسابقات شو ولی بازم بهم نمیدتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تو یوتـــ ـیوب گشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
How to GetThunderpoon
کله سایت ها حارجی و ایرانی گشتم ولی چیزی که کمک کنه نبود اگه میدونی یه راهنمایی کننقل قول:
والا من مد مکس بازی نکردمنقل قول:
یه سری ترینرا هست همه اسلحه ها رو آنلاک میکنه
شاید باید دنبال ترینر بگردی
نسخه بازیت چیه؟نقل قول:
اگه میتونستی بگی مرحله چنده خوب میشد یا اسم اون مرحله رو بگینقل قول:
نسخه Fitgirl بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]