من تا حالا اسپم ندادم همش بحثای کارشناسی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا حالا اسپم ندادم همش بحثای کارشناسی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشناسی در مورد مسی و پپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار-دلبوسکه و .....(sm120)نقل قول:
آقا دلبو شکه که خودم پایه ام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نیمار هم خوشم نمیاد (sm120)
مصاحبه نکو خوندی؟(sm120)نقل قول:
گفتم که ناقوس رسوایی اردشیر به صدا دراومده(sm120)نقل قول:
فرهاد مجیدی در هتل مجلل شهر بارسلوننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
امیر منافعتُ باید با ما تقسیم کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از سودای ریاست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بختی ریاست اینجا نه ریاست ه نه کار هر کسیه (sm120)نقل قول:
الان تو مدیر بشی صد نفر باهات مخالفت میکنن چه برسه ** دیگه (sm120)