من روزی 6 - 7 گیگ دانلود میکنم البته بستگی داره به مصرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من روزی 6 - 7 گیگ دانلود میکنم البته بستگی داره به مصرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلود چند کیلوبیت در ثانیه زده تا حالا امتحان کردی تو آپلودبوی ببینی با سرعت چند میره آپلود ؟ (sm178)
(sm81) مخابرات بر پدرت لعنت (sm89)
آره بین 100 تا 120 Kb
(sm1) مال من 50 تاست اونم اگه شانس بیارم وگرنه کمترم میشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MilaNO [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمیل بزنی مطمئن باش مشکلت حل میشه . منطقه پیش شماره تلفن ثابت اینا رو بگو برات اکی میکنن
تو میتونی برام ایمیل بزنی مخ بزنی تا اوکی کنن من بلد نیستم چه بگم اعصابم خورده این روزا مغزم کار نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MilaNO [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان گفتی 8 گیگ که!!!!چطور شد پنج؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره با این سرعتی که تو میگی دانلود 5 گیگ بین 22 تا 23 ساعت طول مکیشه ولی 8 گیگ رو که اول گفتی نمیشه دانلود کرد!
(sm219)نقل قول:
رو هوا زدم پاک میکنی؟(sm120)