(sm70)ضعیف ترین البوم ابی تا الان همین جان جوانی بود هیچی نداشت ! فقط اهنگ یه مردی خوب بود و بقیه ضعیف !
دیشب داشتم آهنگ عادت ابی رو گوش میکردم رسید آخرش : به چه جرمی چه گناهی تو منو سوزوندی ... یه لحظه گفتم همین یه تیکه می ارزه به کل آلبومای داخلی تو این 10 سال ( دیروز قبل از زدن این تاپیک همین بحث رو داشتیم تو تاپیک بغلی )
سیاوش قمیشی فقط برای اینکه تو بورس باشه شروع کرد به تک آهنگ دادن !! خودم طرفدار سیاوشم و نزدیک 20 ساله که سیاوش گوش میدم !! ولی متاسفانه با کار کردن با چند تا بچه داخل کشور داره خودشو خراب میکنه !!
گوگوش ؟!؟!
گوش تو این چند سال آهنگاش هیچی نداشت و فقط جیغ بود همین !! فقط آهنگ نگو بدرورد خوب بود !
داریوش هم تو این آشته بازار هر چند وقت یه بار یه سینگل ِ متوسط میده و خلاص ! نماد خودشو خراب کرد برای تو بورس موندن و دیده شدن و ...
هرجایی کسخل هست و سرور کسخلای لس آجلسی ها استاد شب پره تشریف دارند (sm120)
من که طرفدار موسیقی لس آنجلسی ام و با این موسیقی ها بزرگ شدم ! نزدیک 20 ساله دارم گوش میدم و نمیتونم با این ناله و روضه ی داخلیا ارتباط برقرار کنم البته به جز چند تا خواننده !!
بازم میگم موسیقی داخل بعد از رفتن شادمهر تموم شد البته جرقه هایی بود ولی زود تموم شد !!
تو این سه چهار سال یه آلبوم خوب نشنیدیم !! حالا شما دهه هفتادی نمیدونم چطور خوشتون میاد و تعریف میکنن ولی من اینا رو موسیقی نمیدونم !! اینا همش ناله و روضس !! عمر ناله و روضه به نظرم 7 سال بیشتر نبود و تموم شد