چی میشد باز اقای معین با اقای نوجوکی کار می کرد
افسوس
نمایش نسخه قابل چاپ
چی میشد باز اقای معین با اقای نوجوکی کار می کرد
افسوس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا کار دارن با هم دیگه اگه اشتباه نکنم نوجوکی داره با ابی جدیدا کار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط famu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا موسیقی الان رو پیش بینی کرده بجر اثار ارکستالی که این روزها پخش میشه خیلی کم پیش امده تو این 10 سال که یه البوم کامل هیت باشه در صورتی که خواننده ها آلبوماشون رو با یه اهنگ هیت بیرون میدن تموم شد ترانه همون حرفی که استاد بیات قبل مرگش ملودی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayesteh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdola9060 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام خیلی راه دوری برم...همین دهه هشتاد: کجان آلبومهایی مثل "شب نیلوفری" - "نقاب" - "لحظه ها" - "دنیای این روزای من"...
فعلا که "صنعت! تک آهنگ میدم, پس هستم!" رو بورس هست که در اکثر مواقع هم فقط یه رفع تکلیف ه و اعلام حضور...
و تبلیغ برای کنسرت حتی کنسرتها هم بی روح شدن امسال تنها کنسرت قشنگی که رفتم ماله کاوه یغمایی بود که اونم با فیلم کنسرتها قبلش که تو ایران بود مقایسه کردم پس رفت دیدم که پیشرفتی نبود حالا از نظر کیفی شاید ولی بقیه چیزها نه نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayesteh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=abdola9060;671482]دقیقا همین دوتا ترانه بودن کلام منم کاستشو دارم آخر هر طرف بدون کلام این دوتا آهنگ هست ولی مال من بی کیفیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط best music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بت شکن با صدای صادق نوجوکی
یکی هم قصه ی عشقت باز تو صدامه ابی
هر دو بدون کلام اگه داری با کیفیت از کاست تبدیل کن بفرست برام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]