همه ی دنیای من نگاه مریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشینم یه عمری چشم به راه مریم
آرتین - مریم
نمایش نسخه قابل چاپ
همه ی دنیای من نگاه مریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشینم یه عمری چشم به راه مریم
آرتین - مریم
چی شد که عاشقت شدم تو راه خ ونه گم شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از خداحافظیمون از عشق تو مجنون شدم
رامون - چی شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلدونای اطلسی توی حیاط خشکیده بی تو
رفتی و خندرو هیچکی رو لبام ندیده بی تو
گلدونای اطلسی_امیرشاملو
نگار من نگار من تویی گل بهار مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من بگو دوستت دارم ستاره ی شبهای من
نگار من_امیرشاملو
شیرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشاننقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برکش آن تیغ چو پولادو بزن بر سرشان
شیرمردا-چاوشی
پرسه در خاک غریب پرسه بیانتهاست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم گریز غربتم زادگاه من کجاست ؟
تو شب های پرسه دلواپسی، که میخوام دنیا رو فریاد بزنم !
به کدوم لهجه ترانه سر کنم، به کدوم زبون تو رو داد بزنم ؟
داریوش _ پرسه
کجای این شب غریبمو کجای این کرانه ی کبودنقل قول:
کجای این شبی که ازل چراغ ماه قسمتش نبود
شب سرمه-خواجه امیری
زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایانقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که
خدایا . خدایا
خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که
میخواستیم . میخواستیم
میخواستیم مثل این روزو نبینیم .
هایده _ زندگی
صبر ایوب زمان صبر منه ، خونه بی تو خونه نیست قبر منهنقل قول:
صبر عیوب - جواد یساری
ظالم تو بی وفا تونقل قول:
با ناز و ریا چه حقی داشتی که بشکنی دل منو
ظالم- فرخ
پ.ن:الان برداشتی کل شعرو نوشتی یه حرف سخت پیدا کنی؟(sm98)
نمیشه که این.باید تو همون بیت اول یه حرفو انتخاب میکردی دیگه.