اقا من بعد از چند سال اومدم باران الان نام کاربری قبلیمو واسه ثبت نام زدم هیچ اروری نداد....پس حساب قبلیم چی شده؟؟؟ از 2009 من عضو بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من بعد از چند سال اومدم باران الان نام کاربری قبلیمو واسه ثبت نام زدم هیچ اروری نداد....پس حساب قبلیم چی شده؟؟؟ از 2009 من عضو بودم
تبریک میگم , آلبوم خوبی بود حداقل یه آلبوم خوب شنیدیم امسال بعد از آلبوم نسبتا ضعیف بهنام صفوی و علی اصحابی . رفیق واقعی به سامان و مهدی میگن تو یه روز آلبومشونو دادن .
تو هنوز همونجوری؟ (sm39)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی گوش کن خوب میشی (sm70)
همه چی پاک شد از صفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پروفایل امیر یوزری که میخوای باشه بنویس تاریخ و ارسالا
اوکی میکنه
یه دور گوشش دادم همونطور که از دمو مشخص بود البوم عالییییه....1000تا البومای علی اصحابی و بهنام صفوی رو می ارزه
احمدوند که امروز نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی رفیق....یوزرش همین امیر یوزی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا یکشنبه یا چهارشنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کجا بود من خونده بودم 5 شهریور ؟ !!! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جا بود من الکی جو دادم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]