[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهناز
خواننده گمنام دهه ی پنجاه
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهناز
خواننده گمنام دهه ی پنجاه
سلام من دنبال ورژن قدیمی اهنگ غربت سیاوش قمیشی ام و هیچجا پیدا نکردم ممنون میشم اگه دارید بفرستید(sm127)
نونت نبود آبت نبود
باصدای ناصر صبوری
تبدیل از کاست
توضیح -
سالها دنبال این آهنگ بسیار زیبا از ناصر صبوری بودم که بازهم قصه ی اتفاقی پیدا شدن توسط دوست خوبم ناصر عزیز
که برای اولین بار پخش میکنم - با گوش دادن به این اهنگ لذت بهترین ترانه هارو ببرید
- نونت نبود آبت نبود با صدای ناصر صبوری تقدیم به همه دوستان
سلام از ماست دوست خوبم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Zavash [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از محببت و اینکه از زحماتی که بابت البوم های گمنام کشیدی هرگز یادم نرفته
بازم ممنونم ازت
(sm174)
اگه اونی که ستار خونده رو میخوای من دارم ولی متاسفانه تگ داره و خلاف قوانین انجمنه اپلودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان یبخشید چرا این انجمن کم کار شده و مطلب جدید خیلی کم شده
سلام آقا میشه این اجرا رو آپلود کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@y@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستار این آهنگ رو تو کنسرت خونده و صوتیشو دارم . حالا نمیدونم کدوم اجرا رو شما دارید
ممنون و سپاس
داریوش
آسمون با منو تو قهره دیگه
تبدیل از صفحه 45 دور