احسان ریدم به پیش بینیات دیدی همه پیش بینیات تخمین(sm70)گفتم میره بعد محرم و صفر
اون از پیش بینی های والیبال و پیش بینی آلبوم چاووشی(sm70)لامپم دهنت(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان ریدم به پیش بینیات دیدی همه پیش بینیات تخمین(sm70)گفتم میره بعد محرم و صفر
اون از پیش بینی های والیبال و پیش بینی آلبوم چاووشی(sm70)لامپم دهنت(sm176)
اینقد نرین به خودت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه دیوث ، خواجه تو پیجش گفته تا قبل کنسرت 17 مهر میاد ، منم اینجا زدم
پیش بینی والیبال که بیشترش درست بود(sm70)
آلبوم چاوشی یه هفته قبل از اینکه اعلام کنن ، گفتم 16 مهر میاد (sm70)
پس دیگه تاپیک رو به گند نکش(sm102)
فکر میکنم اولین ترانههایی که از من منتشر شود با صدای آقای «احسان خواجه امیری» باشد. دو ترانه داریم که یکی روی ملودی است و یکی دیگر هم از شاخصترین آثار من در زندگی است و در کتاب من هم نبود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی بیخودی زرزر نکن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بینی های والیبال رو که ریدی آلبوم چاوشی هم همه میدونن دیگه که هی میگفتی بعد صفر میاد لازم نیست من بگم(sm176)
منم یه دونه پیشس بینی کردم برا خواجه که اونم میبینی درست دراومد(sm176)
حالا کی ریده؟(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عفت کلامتون کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm25)
(sm188)(sm99)(sm65)(sm196)
عفت رفته شوور کنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ولش کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هفته دیگه توبه میکنه راحت میشیم (sm120) البته برا 10 روز(sm120)
ریدی ماله نکش(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بچه الکی این تاپیک رو بالا نیار (sm120)نقل قول:
برو جُک چیز بزار ملت سرگرم بشن (sm70)
ریدی بوش کل تالار رو برداشته نمیشه کتمان کردش(sm74)نقل قول: