فقط 48 ساعت تا آلبوم ������
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط 48 ساعت تا آلبوم ������
48 ساعت کجا بوده؟
گفتن یکشنبه
48 ساعت چیه باو،کم کمش فکر کنم یه 100 ساعتی مونده باشه!!!1(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر عجله داره محسن واسه انتشار خب همون اول میگفتی اول تابستون که بهترین زمان هم هست واسه ریلیز این آلبوم
دمو که این باشه دیگه البوم قراره چی در بیاد!!
آخر نفهمیدم چرا محسن یگانه اینقد سرعت سقوط ازادش بالاست
محسن یگانه نسبت به قبلش خیلی پیشرفت کرده. طرفدار هم زیاد داره . اینو تعداد لایکهای پیجش ثابت میکنه. دموش هم بد نبود ولی میدونم البومش مثل دو تا قبلیا حتما قشنگ هستش.
تو خوووب اصن برو خواننده مورده علاقتو گوش کن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ خوب از نظر تو چیه دقیقا؟
محسن یگانه از اووون اول دلیو احساسی میخونده!
در ضمن اگه یه مورد یا نابغه مث محسن تونستی پیدا کنی
که هم ترانه،ملودی،تنظیمو خودش انجام بده و کاراش تا این حد بگیره!
اونوقت میشه نظرت در مورد جناب یگانرو بررسی کرد!
همین که با گوش دادن به یه اثر حال دل آدم خوووب بشه واسه موزیک کافیه شما دقیقا چی میخواین از موزیک؟؟؟؟
تتلو هم تو اینستا پر طرفدار ترینه! حالا تتلو شد خواننده؟؟ بعدشم من حرفم چیز دیگه ایه...من نمیخام که محسن یگانه رو انکار کنم که---فقط نظرمو گفتم --- گفتم محسن افت کرده شدید---خب این نظرمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط the one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما میگی افت نکرده---اوکی اینم یه نظریه
دعوا نداریم که :-)
من نظرمو گفتم مبنی بر اینکه محسن افت کرده --نمیدونم چرا باید به خاطر شما نظرمو عوض کنم--- من یه نظر دارم شما هم یه نظر داری--این دیگه بحث کردن نداره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم اره قبول دارم قمیشی ابی شادمهر معین ستار داریوش ووووووو........ همه زیر نابغه ای مث محسن هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالشو ببر
بعضی نظرارو نظری ندیم بهتره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی میای رو هوا میگیو در میری وایس ج بده!
مشکل دمو چی بودد؟ک گفتی دمو اگه این باشه این یک!
دو سرعت سقوط آزادش بالاست ینی چی!
نظر باز کن بینم چی حالیته یه چی رو هوا نپرون...
من یه طرفدارم و از خواننده مورد علاقم طرفداری میکنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر داریم تا نظر طرف فقط قصدش تخریبه میاد یه چی میگه میره!
یکی میگه به اینو اووون دلیل این مشکلو داره!نمیشه انتظار نداشت جواب کسی که فقط قصدش تخریبو توهینرو من به یه عنوان طرفدار ندم!؟
پیش فروش البوم ! : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خصوصیتو چک کن
بنده خدا حرف بدی نزده و توهین هم نکرده فقط دیدگاهشو بیان کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما اگه طرفدارین به دیدگاه دیگران احترام قائل باش
نه اینجا دادگاه و نه شما بازپرس یا قاضی که هی دارین بازجویی میکنی...
دوست عزیز من که از شما نقل نگرفتم و کاری به نظر شما نداشتم. نظرتون محترم. به هر حال ممنون.نقل قول:
(sm127)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط the one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف داره از رو دمو آلبومو خوانندهو همه چیو میکوبه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 71shahrokh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصه کلا با محسن حال نمیکنه نه فقط این کارشو این آلبوم
سعی کنیم به قول شما به علایق و عقاید هم احترام بذاریم نه تخریب کنیم!واس همینه بمون میگن جهان سومی!چون فقط تخریب بلدیم اونم کی محسن یگانه که با تور کنسرتاش تو آمریکا سفیر فرهنگی این مملکت بودهو پرچم ایران برد بالا!من تخریب بی دلیلو جواب میدم وگرنه اوه انتقادی از روی علم و واقعیت باشه احترام میذارم به اون نظر!یکم میدان دیدمونو باز کنیم بد نیست...
با گوششییم زیاد خوب نمیشه چک کرد فروم سایت کامل نمیاد بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو واتس عاپی جایی پی ام بده
میبینم که فعلا سوزش ها ادامه داره :)) حالا فعلا اولشه
یه آلبوم شیک و تر تمیز و شکیل داره میاد :)
بهروز جان داداشم مهم آلبوم هست که میاد و موفق میشه حالا نظر یه عده زیاد برات مهم نباشهنقل قول:
قبل رگ خواب تو این فروم اومدیم گفتن این چه دمویی بود محسن یگانه دیگه تموم شد ولی دقیقا یه ترک هیت ازون آلبوم بیرون اومد
قبل حباب هم یه عده که با یوزر خودشون نمیومدن و با یوزارایی مثل رفسنجانی و ... :)) واقعا چقدر حقیر و بچه باید باشه آدم :))
ولی محسن یگانه موند و رو سیاهی برای همون عده مطمئنا الان هم همینجوره بذار هرچی خواستم بگن
:)
اومدم که مال من شی اومدم اما چقدر دیر (sm50)
آلبوم دوشنبه بود شد چهارشنبه بعد شد شنبه حالا یکشنبه چجوریاس؟
ترک «چقـــدر دیر» رو شـــدیدا دوســـت دارم.
چقـــدر خـــوبِ این یـــکـــی
منتظرم آلبومشم
فقط چند ساعت...(sm127)
خدا کنه فردا بیاد.
فقط چند ساعت تا البوم(sm127)
چیزی که مهمه اینه محسن یگانه یکی از بهترین های موسیقی ایرانه
شاید به جرات بشه گفت جزو پنج نفر اول
بخاطر اینکه چندین ساله روپای خودشه ، شعر و تنظیم و اهنگسازی رو خودش انجام میده و احساسی رو که داره انتقال میده و تا این حد هم طرفدار داره و کارش گرفته
یادمون نره ترک باور کنم رکورد بیشترین تعداد دانلود رو کسب کرد
و آلبوم رگ خواب که یکی از بهترین البوم های یک دهه موسیقی ایرانه ، شاید دیگه اون البوم تکرار نشه اما مهم اینه محسن اون البوم بیاد ماندنی رو داد و تو قلب همه ما جا داره...
حالا این آلبوم هر طور که میخواد باشه محسن صداش دلنشینه و خودشم دوس داشتنیه
انتقادات همیشه به حق و ناحق انجام میشه
اما خب این آلبوم میاد گوش میدیم و لذت می بریم
و مهم ترین چیز صدای بینظیر محسن و خلاقیتش و اینکه خودش زحمت کشیده تا اینجا رسیده
به سلامتی البوم نگاه(sm127)(sm127)
خب ما منتظریم تا خبر به تعویق افتادن ریلیز آلبوم رو بشنویم (sm98)(sm98)(sm98)
فردا منتشر می شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا اگه جدی آلبوم اومده، خب همین الان بزارید دیه!!!
فردا صبح تو کشور پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا ساعت 10 صبح از همین جا دانلود کنید
تمام خال این آلبوما به اینه که یه شب زودتر دان کنیم باو
خب از کجا بیاریم وقتی خودمون نداریم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
10 Delakam
چه کردن محسن و اشکان(sm170)
(sm2) جو ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اگه آلبوم توی بساطت هست مارو دریاب (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا فردا صبح در خدمتتون هستیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش شما شماره حساب بانک سوییست رو بگو بقیش با من (sm59)نقل قول:
(sm59) برو حاجی خریدار نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]