(sm27)(sm117)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)(sm117)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله قبول دارم
اصل کل کل مال قبل نتیجه ست (sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لالا؟ از الان؟ (sm98)
ربطی به قبلیا و بعدیا نداره
تعداد تماشاگرای ورزشگاه نشون میده چرا جذاب نیست کل کل برای این 2تیم دیگه
خیلی وقته گند زدن.. دیگه کسی حسشو نداره
بنده خدا راست میگه، مثلا من قبل بازی میگفتم من اصلا از فوتبال ایران خوشم نمیاد حالا اومدم و خوشحالی میکنم، من شرمندم که اوقاتت تلخ شد.نقل قول:
استقلالیای عزیز بیاین بیرون قول می دیم کاری باهاتون نداشته باشیم(sm2)
.
.
.
.
.
طرح بیرون کشیدن استقلالیا از سوراخ موش
ییییییییععععععععععععععع(sm2 )
حالا میبینیم که کم کم تعداد بازیایی که اشتقلال پرسپولیسو نبره تاره دو رقمی میشه
ووووعععععووو
مهران دراگون کجاس (sm2)
سینه زنان حرم توپ خونه ابگوشت تموم شد همه رفتن خونه (sm120)
uuuuuughfbdfdsfeshbfdgb
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمزته
(sm77)
به مهران دراگون گفتم بازی ساعت چنده؟
از محل متواری شد(sm2)
به مناسبت دربی
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ : ﻣﺎ ٢٤ ﺗﺎ ﺑﺮﺩﻳﻢ ﺷﻤﺎ ١٨ ﺑﺎﺭ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺁﺧﻪ ﺑﺮﺩﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﺎﺝ ﺑﻮﺩﻳﺪ ﺣﺴﺎﺏ
ﻣﻴﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺮﺩﻫﺎﻣﻮﻥ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﻫﻴﻦ ﺑﻮﺩﻳﻢ
ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺸﻪ ﺧﻴﻠﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺑﺮﺳﯿﻦ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ : ﻣﺎ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺁﺳﻴﺎ ﺷﺪﻳﻢ ﺷﻤﺎ ﺣﺘﯽ ﻳﻪ
ﺑﺎﺭﻡ ﺑﻪ ﻧﻴﻤﻪ ﻧﻬﺎﻳﯽ ﻧﺮﺳﻴﺪﻳﺪ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺍﻳﻦ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺯ ﺑﯽ ﺳﻮﺍﺩﯼ ﺷﻤﺎ ﻛﻴﺴﻪ ﻛﺸﺎﺳﺖ
ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﻓﻴﻨﺎﻝ ﺭﺳﻴﺪﻳﻢ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ : ﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﻟﻐﺮﺍﻓﻪ ٥ ﺗﺎ ﻧﺨﻮﺭﺩﻳﻢ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺍﺯ ﻣﺎ ﻛﻪ ٦ ﺗﺎ ﺧﻮﺭﺩﻳﺪ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ : ﻣﺎ ﭘﺮ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﺗﺮﻳﻦ ﺗﻴﻢ ﺁﺳﻴﺎﻳﻴﻢ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺍﻭﻻ " ﭘﺮ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﺗﺮﻳﻦ ﺗﻴﻢ ﺁﺳﻴﺎ ﭘﻮﻫﺎﻧﮓ
ﺍﺳﺘﻴﻠﺮﺯ ﻛﺮﻩ ﺟﻨﻮﺑﻴﻪ ﺩﻭﻣﺎ " ﻣﺎ ﻫﻢ ﭘﺮ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺗﺮﻳﻦ ﺗﻴﻢ
ﺁﺳﻴﺎﻳﻴﻢ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺗﻴﻢ ﻣﺎ ٢ ﻫﺘﺮﻳﻜﯽ ﺗﻮ ﺩﺭﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ :___
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ : ﺗﻴﻢ ﻣﺎ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﺵ ﻣﺮﺩ ﺳﺎﻝ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ
ﺁﺳﻴﺎ ﺷﺪﻥ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ : ــــــــــ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺗﻴﻢ ﻣﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ﻟﮋﻳﻮﻧﺮﻭ ﺗﻮ ﺁﺳﻴﺎ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ :___
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺁﻗﺎﯼ ﮔﻞ ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺴﻪ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ :____
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺍﺯ ﻣﺎ ۶ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﮐﻢ ﺷﺪ ﺑﺎﺯﻡ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪﯾﻢ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ : ــــــــــ
ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ : ﺍﺳﻄﻮﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻋﻠﯽ ﺩﺍﻳﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻴﻼﻥ ﻭ
ﭼﻠﺴﯽ ﺗﻮ ﻟﻴﮓ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﮔﻞ ﺯﺩﻩ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﻛﻴﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ
ﻳﻮﻭﻧﺘﻮﺱ ﮔﻞ ﺯﺩﻩ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ : ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺻﺪﺍﻡ ﻛﺮﺩ ﺑﺎﯼ
(sm2)(sm2)
یادش به خیر دربی که ایمون زاید 3 تا زد کهران دراگون تا یک هفته نیومد باران(sm2)
مورد داشتیم یارو تیمش ۱_0 جلو بوده رفته توالت وقتی برگشته دیده ۲ _۱ عقب افتاده...
شک کرده ک خودش ریده یا تیمش.....
مدیونین اگه فک کنین استقلالو میگم(sm2)
نمه دیرن (sm50)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
(sm70)
میزاشتید فردا تشریف میوردید (sm120)
(sm132)
(sm70)
این برد رو به روح غلامحسین مظلومی تقدیم میکنیم
جای استقلالیا (sm70)
خدا بیامرزتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط madou [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من هی میرفتم پست میدادم دراگون کجایی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا محو شده بود فکر کنم با یه دراگون نر ازدواج کرده و بچه دار شده الان داره جوجه دراگون ها بزرگ میکنه و دنبال زندگیشه
(sm120)نقل قول:
در یک کلام خلاصه کنم :
شما لنگی ها از ترس باخت و گند زدن تیمتون هیچ کدمتون جرات نداشت قبل بازی بیاد کلکل حالا که شانسی برده اومدید و سوراخ موش و فرار و این حرف ها را می زنید
نقل قول:
(sm120)(sm2)خوشحالمون کردی!!نقل قول:
خوشم میاد شما کیسه کشا همیشه یه چی واسه گفتن از خودتون در میارین.آره ما شانسی بردیم تازه گلتون آفساید نبود هر دو گل ما آفساید بود 5 تا بازیکن ما باید اخراج می شد 2 تا پنالتی هم براتون نگرفتننقل قول:
خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Re Za Skiey [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنگی ها شانسی بردید دیگه قبول کردنش سخته ؟ (sm70) ، داور است دیگه گاهی دلش می خواد اشتباه داشته باشه حالا کدوم طرفیش را خودش انتخاب می کنه (sm120)
نه که تو دربی های قبلی شما با تاکتیک بردین.باختن گریه نداره اس دق لالی. دربی های گذشته داور به شما حال داد بردین این دربی هم بهتون حال داد نبردین هر چی عوض داره گله نداره.هر وقت شما می برین بازی عالی انجام می دین هر وقت ما می بریم شانسی بردیم این هم از منطق شما کیسه کشا البته بهتون حق می دم دو بار تو دربی 10 نفره باختن سوزش داره اونقدر سوزش داره که بوش داره میاد.از الآن در تلاش باشید با نرم افزار قدرتمند phtoshop امیر حسین صادقی رو بکشید عقب تر تا بگین گل دومتون درست بود و آفساید نبود همچنین می تونید مدافع های مارو بکشید جلوتر به هر حال photoshop امکانات زیادی رو برای شما 6تایی ها سوراخ فراهم کرده.در ضمن یادم رفت بگم نسبت به دربی های گذشته پیشرفت کردید اون یکی رو با پرویز کچل تو 10 دقیقه 10 نفره 3 گل خوردید این یکی رو تو 10 دقیقه 10 نفره 2 گل خوردید پیشرفت خوبی بودنقل قول:
هی این داور فغانی را یادت رفته دربی ها قبل ! یه نگاهی به قضاوتش بکن خودت خندت می گیره که چند تا گل باید می خوردی و گل میشدن و به لطف افعانی بوده که دربی ها گذشته سالم در رفتید ...(sm70) حالا هم خودت نظرات بقیه کارشناس های داوری را ببین و بپرس ( یه سرچ بزنی هست تو نت ) که چهانبازی باید خطای روی استقلال پنالتی بوده که نگرفته !! من دیگه حرفی ندارم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Re Za Skiey [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﮐﻞ ﮐﻞ ﺑﺎﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺴﯿﺎ ﻣﺜﻪ ﻣﺪﺭﺳﺎﻥ ﺷﺮﯾﻔﻪ :) )
ﻣﺎ ﻣﯽ ﺑﺮﯾﻢ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﻣﺎ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﻣﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺯﯾﻢ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ : ))
ﻟﻨﮕﯿﺎ ﻣﯽ ﺑﺮﻥ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﮐﯽ ؟ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ : ))
ﭼﯽ؟ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ :) )
ﮐﺠﺎ؟ ، ﻟﻨﮕﯿﺎ ﺯﯾﺮﻣﻮﻧﻦ : )
هیس 6 تایی ها فریاد نمی زنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل اول دقیقه 76
گل دوم دقیقه 86
وقت اضافه 6
پایان بازی دقیقه 96
کی ؟ 6
کجا؟ 6
یعنی کل اعتبار تیمتون رو شیش تاییاس خوشم میاد کم که میارین میگین شیش تاییا شما خودتون جزو خانواده شیش تاییا هستین مثل ااینکه ها.. جام حذفی سال 74. لنگ صفر - فجر. ششششششش اتفاقا سرمربی هم درخشان بود که بعد اون بازی اخراج شد در مورد شیش تایی که شاهین به تاج زده هم دیگ عالم و آدم میدونن که اون بازی فقط ی لکه ننگه واس پرسپولیس بزرگای تیم اون موقع هیچوقت ااز اون بازی به خوبی یاد نمیکنن
سلام ب پرسپوليسيا تبريك مي گم ب استقلاليا تسليت
باختن ب ي پرسپوليس كاريكاتورنما فاجعه است
من نمیدونم این افتابه ابیا پس دیروز کجا بودن(sm98)
فک کنم تو شوک باخت بودین(sm59)
الان اومدین هی...(sm120)