مهدی یراحی همیشه آلبوم های خوبی میده ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپراطور پلی شد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی یراحی همیشه آلبوم های خوبی میده ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپراطور پلی شد (sm50)
تایید داداش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قلبه من یه امپراطوره......تسلیم میشه چونکه مجبوره
برو نباید ماله من باشی.....خواهش نکردم این یه دستوره(sm50)
نقل قول:
(sm54) خط اول قضیش چیه ؟ (sm2)
امپراطور و مسافر پاییزی خییییییییییلی خوبن (sm81)
یهو مینوشتم قابلمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم سریع تایپ کنم برم به یه کاری برسم اینجوری شد(sm2)
زمستونم شدید دوست دارم.البته کلا همه ترکاشو دوست دارم.هم البوما هم سینگلا.پسره خوش سلیقه ایه
اگه تایید داداش منظورته که داستانش طولانیه(sm2)
نقل قول:
اون بنده خدا رو چرا تگش کردی ؟؟ (sm2) هنوز بیخیالش نشدی ؟ (sm2)
فردا میخواد کل آلبوم رو آنالیز تخصصی کنه (sm30)
نه ترو خدا هواییش نکنید بیاد اینجا انالیز کنه(sm2)نقل قول:
خودکشی میکنم(sm2)
نقل قول:
اولین ترک رو که گوش بده میگه کاوره (sm2)
و بو میاد(sm2)نقل قول:
اخرین ساعاته انتظار(sm81)
(sm98)
(sm50)
بابک جهانبخش که انصراف نداد باونقل قول:
معمولا احسان چند نفرو انتخاب میکنه برای تیتراژ شروع ...بعد هر کدوم کارش نزدیکتر بود به فضای ماه عسل و سلیقه احسان اون انتخاب میشه و نهایی میشه میره واسه تیتراژ
فکر کنم اون سالم که فرزین تیتراژو خوند بابک جهانبخش یکی از گزینه ها بود اما بین اونا کار فرزین انتخاب شد.
نفس نفس زدن بابکو زیاد شنیدم (sm59)باید به جوونام میدون داد. امیرعلی هم خوبه(sm132)
نه این سری فرق داشت.خواجه و بابک قطعی اعلام شدن.ولی زدن به تیپ و تاره هم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سی دیا تو وانتای مختلفیه و دارن میرن به سوی مرکز پخشا(sm81)
یکی بره به یکیش دستبرد بزنه بیاره اینجا ریپ کنه(sm2)
من همینجا میگیرم میخوابم البوم اومد بیدارم کنید(sm90)
بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سلام پس کو البوم
پس کووووووووو آلبوم؟
کسی خبر قطعی از انتشار داره عایا؟
نه فیس بوک پستی زده نه اینستاگرام
(sm50)هیچ خبری نیست...؟!!!(sm50)
پس کوووووش این البوم !!!!!!!!!
شورشو دراوردن دیگه
اول گفتن نیمه اول خرداد الانم که اینجوری !!!
کلا تاخیر واسمون یه چیز عادیه (sm25)
کسی نمیدونه البوم امروز میاد یا نه...؟
آقا تاب صبر کردن ندارم دیگه من میخوام آلبومو
اي تو روحه اين مرتيكه اشغال مهدي كرد و اون تصوير دنياي هنر كه اينقدر مردمو سره كار ميذازن
تایید(sm178)نقل قول:
قبلا رکورد بد قولی ها و تاخیرهای مکرر دست صدرالدین حسین خانی و ایران گام بود . مهدی کرد و تصویر دنیای هنرم بهش اضافه شد .
اقايون و خانم هاي محترم،كاملا معلومه امروزم رفتيم سره كار و خبري از البوم نيست.وسلام
اي خوشم مياد اين خانواده پاشايي يه دهني از اين مرتيكه دوزاري مهدي كرد سرويس كنند كه تا اخره عمرش يادش نره
9Mah sabr kardim
Chand roozam sabr mikonim
...
Album 19khordad tahvil pakhah shode...
کاش یکی زنگ بزنه به شرکت پخش...
زنگ زدم گفتن فردا منتشر میشه(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeeddj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟
(sm2) و باز هم تاخیر
مردم رو مسخره میکنن.این عادی شده دیگه
ناراحت نشید
داداش ممنون که به ما دلداری دادی چون شما گفتی دیگه ناراحت نیستیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوبی میکنی
۳روز دیگه ...
عکسو بکش بیرون
الان این شد کاور ؟
(sm2)رو کاور در سرار کشور