[QUOTE=amir_a2222;285525]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
118 بار فرستادم ، همشونم دلیور نشد !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=amir_a2222;285525]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
118 بار فرستادم ، همشونم دلیور نشد !!!
درود بر این پشت کار (sm128) احسنت منم 40 باری زدم نشد!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته قبلا هم این اتفاق افتاده بود ولی نه دیگه به این شدت، یادته میگفتم دلیور نمیشه !!
من گفتم کلا پرت رو بستن میگن نه (sm120)
یک شارژ گذاشتم امشب کارتون راه بیوفته
شارژتون رو بزنید (sm132)
ممنون جادوگر1000 تومان شارژ جور شدواسه امشب کافیه
جادوگر عزیز واقعا جادو کردی
امیدوارم همیشه شاد و سرزنده باشی
من دیشب کد g3912 رو زدم و امروز جوابش برام اومد و بخدا اولش باور نکردم تا حساب رو با #55*141* چک کردم.
برام 66800(شصت و شش هزار و هشتصد) تومان شارژ شده بود.
واقعا دمت گرم
دمت گرم بازم(sm120)
آقای جادوگر
خواهشا به ما هم یاد بدید
من که سر در نیاوردم چیکار باید بکنم
تا شادژ رایگان دریافت کنم
خواهشا یکی توضیح بده
چه کدی رو باید شماره گیری کنیم
اصلا چیکار باید بکنیم
avkmusic
میشه روش شارژ رایگان رو به ما هم یاد بدی
من دیگر آخر هایم است . .
جادوگر دمت گرم روش شارژ رایگان رو به این شماره اس کن
09388763775
دمت گرم
خیلی آقایی
(sm120) برو حالشو ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط avkmusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پست اول توضیح دادم بهتر هم بود شمارتون رو از طریق پیغام خصوصی برام ارسال میکردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shikh Kabir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت بالای 200 هزارتومن از این تاپیک برداشت نقدی داشتن (sm120)
خیلی خوش به حالت هستا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ 15 بهمن رو امروزم میشه استفاده کرد؟(sm120)یا تا 12 شب بود..
تموم شد رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم درخواست از طرف کاربران واسه این تاپیک بالاست خیلی سرور رو زدید (sm120)
اخه ساعت 5 صبح اومدم.. گقتم حتما تموم شد .. اما زدم دیدم شارژ داد(sm120)همینجوری با پشتکار ادامه بده من پشتتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم کد واست کار کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 90 دقیقه و شارژ ایرانسل رو من فکر کردم تا هر وقت تموم بشه میتونیم استفاده کنیم ولی اینطور نبود از امروز ازم هزینشو کم میکنه فکر کنم نیم ساعت از اون 90 دقیقه رو استفاده کردم (sm74)
ایرانسل همش رو از تو حلقت بیرون میکشه (sm155)نقل قول:
نقل قول:
کلا همش پرید ، اینترنت ، 90 دقیقه
اون دوستایی که 1000 دقیقه رو فعال کرده بودن ، اونا هنوز فعاله واسشون؟؟؟
کد امشب رو بذارید تو روح ایرانسل
واسه امشب کد 1000 تومنی چی بزنیم؟
مهران هروقت من نیستم کد میذاری(sm120)
(sm120) حاجی من دیگه ترم جدیدم شروع شده وقت ندارم (sm120) خخخخخ
من همین جا رسما در تاپیک رو گل میگیرم برید بخوابید شب خوش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چیز فانیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) الان به مدیریت میگم بیاد درشو تخته کنه (sm27)
(sm74)
تازه داشتیم به هم دیگه عادت میکردیم حیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــف...(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
(sm120) خودمم دلم براتون تنگ میشه (sm120) هر اومدنی یک رفتنی داره (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
واقعا دمت گرم ، کارت 20
همون 15 بهمن(sm120)نقل قول:
در هر صورت دمت گرم..کلی حال دادی... انشالله موفق باشی(sm127)