نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
در کنار فیلم هایی به نظر من ضعیف و البته تاپی که تا الان قرار دادیم مثل اسپایدر من و کاپیتان امریکا
این فیلم مثل الماس میمونه
بیشتر منتقدین به فیلم امتیاز بالایی دادن
---------------------------------------------------------------------------------------------------
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوه های بصری این فیلم فوق العاده است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم جدید و زیبای Maleficent(شیطان صفت) برداشتی متفاوت از انیمیشن قدیمی اما زیبای (زیبای خفته)سال 1959 است
شخصیت پردازی فیلم بسیار خوبه و از آنجلینا به عنوان یکی از بازیگر ها بسیار نقد های مثبتی شده
شخصیت پردازی فیلم عالیه ولی با این حال فیلم یکم زیادی تخیلی میشه(البته من که خوشم اومد با تریلری که از فیلم دیدم)
پیشنهاد میشه از دست ندید
Labor day 2013
این فیلم بر اساس رمانی با همین نام ساخته شده
یه قسمت کوتاه از نقد مووی مگ :
« روز کارگر » حاوی مضامین ارزشمندی نظیر عشق و توجه به بنیان خانواده و شاد زیستن است و همانطور که خانم مینارد هم گفته، او فردی همواره خوشحال و سرزنده هست که سعی دارد دنیای پیرامونش را تبدیل به دنیایی بهتر از دیروز کند. این نگاه زیبا و رویایی به زندگی، در کتاب « روز کارگر » نیز به خوبی نمود پیدا کرده و خوانندگان نیز از آن استقبال بسیار خوبی بعمل آورده اند. اما آیا تمام این مقوله ها که عیناً به فیلم « روز کارگر » هم منتقل شده، توانسته از این فیلم اثری ارزشمند بسازد یا خیر؟ جواب مسلما خیر است!
Kate winlate , Josh Brolin
شدیدا پیشنهاد میکنم ، مخصوصا به دوستانی که فیلمهای درام رو ترجیح میدن
امتیاز IMDB : 6.9
امتیاز من : 7.3
خلاصه داستان : یک پلیس مخفی دیترویت به نام دِیمییِن (با بازی پل واکر) وظیفه داره با همکاری یک مجرم سابق به “عمارتهای آجری”،
شهرک مشهور خلافکاران در دیترویت، نفوذ کنه.در اونجا باید مقر سرکردهی مجرمان را شناسایی کنه و نقشهاش برای نابودی شهر خنثی کنه …
نظر شخصی :فیلمش عالیه و یکی از بهترین فیلمهای هیجانیه که بعد چند وقت دیدم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].بازیگراش فوق العاده هستند.مخصوصا بازیگرایی که برای نقش خلافکار انتخابشون کردن.
خودم به شخصه از دو بازیگر نقش اول فیلم خیلی خوشم اومد.یه جورایی میشه گفت ادمو یاده استریک بک میندازه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].چون تو بعضی از صحنه ها دونفری همه رو نابود می کردن.
درگیریهای فیلم عالی بود و مشخص بود که بعضی بازیگرا خودشون بدل کارن.فیلم معایب زیادی نداشت ولی میشه از اونها به تکراری بودن بعضی سکانس ها و نژاد پرستی در
فیلم اشاره کرد.بنظرم imdb باید امتیاز بالاتری به فیلم میداد چو واقعا امتیاز 5.8 برای فیلم کمه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. درکل اگه کوچکترین علاقه ای به هیجان دارید این فیلم رو از دست ندید.
امتیاز 8.0 رو به فیلم میدم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان لینک هم بزارید
اقا داوود اون پایین چی میگه
خیلی مخلصیم داوود / کم پیدایی
Blood Ties 2013
اون دسته از دوستانی که این فیلم رو از دست دادن ، چیزی برای گفتن ندارم .. پی به اشتباهتون ببرید و ببینیدش
"رابطه خونی" داستان دو برادر پلیس و مجرم هست که همدیگه رو به چالش میکشن
دیالوگ های درست و حسابی ، بازی خوب بازیگرا و مهمتر از همه یک دست بودن همه عوامل فیلم از جمله فیلمبرداری و صدا برداری ، پیشنهاد میکنم با کیفیت خوب ببینید
از بازی تأثیر گذار Clive Owen هم نمیشه گذشت ..
امتیاز Imdb : 6.5
امتیاز من : 7
Equilibrium 2002
خلاصه داستان: در دنيای آينده حکومتی بسيار خشن و مستبد وجود دارد که سياست آن از بين بردن شورشها، جنگها و اعتراضات با استفاده از فرونشاندن احساسات و محو هيجانات است: کتابها ، هنر و موسيقی بطور اکيد ممنوع شده اند و داشتن احساس جرمی است که مجازات مرگ دارد. جان پرستون يکی از بهترين ماموران حکومت است که مسئول از بين بردن هر کسی است که از اين قوانين سرپيچی کرده است. اما زمانيکه او مقداری از داروی پروزيوم را از دست می دهد – يک داروی هوشيار کننده ذهن که احساسات را کاهش می دهد – ناگهان به تنها فردی تبديل می شود که قادرست با اين حکومت با آن مبارزه کرده و آنرا از بين ببرد.
-------------------
نظر شخصی:
چیزی که خیلی واضحه و از ظواهر فیلم هم مشخصه، حتی تو کاورش هم معلومه اینه که سعی شده این فیلم ظاهری مثل ماتریکس داشته باشه... ولی در عمل به جز چند تا صحنه مبارزه اونم نه با کیفیت ماتریکس، هیچ نشونی از این فیلم نداره... نه از نظر جلوه ویژه، نه از نظر داستان... کریستین بیل به عنوان بازیگر نقش اول خیلی شبیه به شخصیت نئو توی ماتریکس گریم و حتی تا حدودی شخصیت پردازی شده... نوع مبارزه و چهره جدی و کاملا خشک موقع کار و مبارزه کاملا کپی برداری شده از ماتریکس هست... متاسفانه این فیلم از نظر خط داستانی اصلا روایت مناسبی نداره... فیلم از هم گسیختگی داره که بعضی جاها خیلی توی ذهن میزنه... توی فیلم تشکیلاتی وجود داره که عملا حاکم کشور یا شاید جهانه و احساس کردن جرم محسوب میشه و مجرم هم اعدام میشه... ولی توی فیلم برای اجزا و صحنه ها دلیل درست حسابی آورده نمیشه... توی فیلم گفته میشه دارویی وجود داره که اگه انسان استفاده کنه احساسش از بین میره و مردم موظفند استفاده کنند... ولی مشخص نمیشه که آیا این دارو اختیار رو هم از انسان میگیره؟ اختیار در استفاده بعد از مصرف دارو هنوز وجود داره؟ اگه آره چرا اونهایی که احساس میکنن رو میکشن به جای اینکه بیان بهشون دارو تزریق کنن... و اگه نه چطوری تونستن بقیه رو راضی به استفاده از دارو کنن؟ اصلا از کی مصرف دارو شروع میشه... از بدو تولد؟ و خلاصه از جنبه های دیگه هم سوالات زیادی وجود داره که بعضی وقتها منطق فیلم رو زیر سوال میبره... ولی اگه بخوای با یه تسامح زیاد به فیلم نگاه کنی شاید هیچکدوم اذیتت نکنه...
در نهایت میتونم بگم دیدن این فیلم برای یک بار اونقدرها هم بد نیست... ارزشش رو داره مخصوصا اونهایی که به این ژانرها علاقه دارن...
نمره فیلم از نظر من: 4.8 (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در راستای دیدن فیلم های مهمی که تا حالا ندیم دیشب فیلم the game 1997 رو دیدم
فیلم اثر دیوید فینچره(sm127) و مایکل داگلاس و شون پن توش بازی میکنن
فیلم یه فیلم کاملا فینچریه یعنی کاملا معمایی و درگیرکننده .
فیلم موضوع خیلی جذاب و جالب و بدیعی داشت . پر از حوادث عجیب و غافلگیرکننده
من بارها به این نکته اشاره کردم که این کارگردان ها این موضوع ها رو چه جوری خلق میکنن و چطوری به مغزشون خطور میکنه این چیزا (sm120). در عوض ایرانی ها رو نگاه ، سالی شاید دو سه تا فیلم با موضوع درست حسابی ساخته میشه ( البته بحث جلوه های ویژه هم هست که دست خیلی از کارگردان های ایرانی رو میبنده و نمیتونن شاید بعضی ایده هاشونو عملی کنن و اینکه خیلی از کارگردان های خوبمون چند سالی میشه که به دلیل مشکلات بیکار شدن)
بازی بازیگرا هم خیلی خوب بود . هم مایکل داگلاس هم شون پن و هم سایر بازیگرا خیلی قشنگ و طبیعی بازی کردن
پایان فیلمم یه پایان عالی و غافلگیرکنندس (sm50)
my vote : 8
درک چگونگی شرایط خانواده ای از هم پاشیده "کریمر علیه کریمر" Kramer vs. Kramer
دانلود فیلم فوق العاده زیبا و درام Kramer vs. Kramer (کریمر علیه کریمر) ، با کیفیت بلوری ، محصول سال 1979
داستان فیلم خیلی ساده است ، زن و شوهری که دیگه تحمل زندگی با هم رو ندارن
و حضانت پسرشون باید به چه کسی سپرده بشه ؟
ابتدای فیلم با اتفاق عجیبی همراه ، مادر داستان ، جوانا کریمر (مریل استریپ) به دلیلی که من هنوز درک نکردم
میذاره و میره و تک و تنها پدر و پسر باید با مشکلات شون بسازن ! داستین هافمن (تد کریمر) اوج هنرش رو تو
این فیلم به نمایش میذاره ! البته نباید از بازی ابهام آور مریل استریپ گذشت !
خب تمام اینا به کنار ، مادر و پدر سر حضانت پسرشون با هم سر جنگ میفتن ، ولی بازم دقیق مشخص نیست
که مادر اصلا میتونه از پس فرزندش بر بیاد یا نه ، چون شخصیت بسیار نامفهموم و نا آشنایی داره !
توی همین شرایط تد و بیلی (پسر کریمر) یه زندگی جدیدی رو شروع کردن و به هم وابستگی شدید دارن
یه چیز جالب هم توی این فیلم دیدم بذارین بهتون بگم ، با اینکه بیلی خیلی پدرش رو بیشتر دوست داره و
میشه گفت مادرش در حقش کم کاری کرده ، هیچ وقت تا آخر فیلم نمیشنوین که من میخوام پیش پدرم بمونم ،
همش من منتظر همین جمله بودم که بشنوم ، ولی بیلی واقعا هم مادر و هم پدرش رو دوست داره !
یه سری سکانس های واقعا طلایی رو تو فیلم مشاهد میکنید ، مثلا پدر و پسر اصولا با هم شام درست میکنن ،
چند هفته ی اول که اصلا چیزی بد نبودن ولی این آخرها حرفه ای بودن ، که بیلی گریه میکنه ولی بازم تو اون
حال به پدرش کمک میکنه ، که نشون میده چقدر مسئولیت پذیر شده ، یا اینکه از داستین هافمن تو دادگاه
میپرسن چرا شغل قبلیت رو از دست دادی میگه ، چون داشت پسرم تو تب میسوخت و به کارم نرسیدم !
ولی بگم ، مادر داستان هیچ وقت شخصیت کاملش رو به ما نشون نمیده ! که از هنرمندی مریل استریپه !
من خودم بعد از تمام شدن فیلم نتونستم بگم که حضانت بچه با کی باشه ، شما چه طور؟
به هر حال این فیلم شگفت انگیز رو پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دست ندین !
5 تا جایزه ی اسکار برده ، عجیب هم نبود که 6 تا ببره !
خب بریم سراغ فیلم امشب:
Serpico 1973
امتیاز imdb: با حدود 50هزار رای: 7.8
خلاصه داستان:
نيويورک. پليس درستکار، «فرانک سرپيکو» (پاچينو)، به هيچ ترتيبي با فساد هم کارانش نمي تواند کنار بيايد...
------------------------
کلا فیلم رو به خاطر حضور آل پاچینو دانلود و نگاه کردم... فیلم از دسته فیلم های کلاسیک به حساب میاد که یه معضل اجتماعی احتمالا همون زمانه رو داره بازگو میکنه... فیلم بیشتر تلاش می کنه تصویرسازی شرایط جامعه و فساد پلیس رو به تصویر بکشه و برای نشون دادن عمق فاجعه اکثر زمان فیلم گذاشته شده... و حالا قراره یه نفر به تنهایی (سرپیکو / آل پاچینو) بیاد و با این فساد مقابله کنه... شخصیتی که آل پاچینو توی فیلم درآورده، شخصیت جالب و قابل توجهی هست... در کل بازی خیلی خوبی ارائه کرده ولی روند روایی داستان خیلی خیلی کند پیش میره... بعضی وقتها بدجور خسته کننده میشه... من شخصا فیلمهایی با چنین داستانهایی رو دوست ندارم (sm25)
نمره من به فیلم: 6.5
مخصوص وحید(sm70)
Blue Ray 1080p FULL HD
Encoder:Sparks
Size:8.7 G B
Expressleech:
File Not Found (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو لیست فیلمهاییه که دانلود کردم ولی ندیدم٬ سعی می کنم تو همین یکی دو شب ببینم (sm50)
locke رو کی معرفی کرده بود؟
جالب بود... فیلمی با 2بازیگر (sm127) تام و بی ام دبیلو (sm59)
The Hypnotist 2012[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتیاز imdb: از حدود 4000 رای 5.5
خلاصه داستان: دو کاراگاه با یک روانشناس مشهور در مورد جرمی که جوانی نیز شاهد آن بوده، دست به تحقیق می زنند و...
--------------
نظر شخصی:
فیلم، کاملا یه فیلم جنایی که کل فیلم اختصاص داره به حل معمای یه قتل که مرتبط با اون قتل یه آدم ربایی هم انجام شده... یه روانشناس هم هست که مامور پرونده ازش خواسته با توانایی بالایی که توی هیپنوتیزم داره، بیاد و برای حل مسئله کمک کنه... خود داستان مشخصا پتانسیل خیلی بالایی داره ولی متاسفانه به شکل درستی به تصویر کشیده نشده... بازی بازیگرها هم کاملا معمولیه... به همین خاطر در واقع به نظر میرسه فیلم مثل یه قسمت از سریالهای جنایی معمولی هست که فقط زمانش طولانی تر شده... در مجموع اگه خیلی وقت داشتید میتونید برای یه بار بشینید فیلمُ ببینید
نمره من: 5.7
عجیب الخلقه ها (27 امتیاز) Freaks
(تاد براونینگ، 1932)
وقتی ایروینگ تالبرگ، مدیر ام جی ام، فیلمنامه ی عجیب الخلقه ها را خواند، گفت: «خب این هولناکه!» حق با او بود، متن آن قدر هولناک بود که می توانسیت اف اسکات فیتزجرالد ((sm74)) را به حالت تهوع بیندازد.
نتیجه ی کار هم آن قدر هم هولناک شد که نماش آن در انگلستان به مدت سی سال ممنوع شد.
اثر کلاسیک بروانینگ یه فیلم مخصوص نیمه شب درست و درمان است، که در آن از صحنه های واقعی هنرمندان عجیب الخلقه ی سیرک ها (زنی با صورت پر از مو، اسکلت انسان و کوتوله ها) استفاده شد
تا در عین هوشمندی داستانی عجیب- و همزمان بسیار عاطفی – از جنایت و خیانت به تصویر کشیده شود.
چطور ما فراموش کرده بودیم که «عجیب الخلقه ها» قهرمان و «نامتعارف ها» هم افرادی عادی هستند؟
لظحه ی فراموش نشدنی: پایان هولناک فیلم که در آن عجیب الخلقه ها زیر بارش شدید باران انتقام می گیرند.
پ.ن : زمان نمایش فیلم بازیگرای فیلم برای صرف ناهار رفته بودن یه رستوران نزدیک سینما
که با ورودشون به رستوران خیلی ها حالشون بهم خورده بود و اونارو راه نداده بودن
دانلود فیلم کمدی و فوق العاده زیبای Airplane (هواپیما) ، محصول سال 1980 ، با کیفیت بلوریمن ژانر کمدی رو به کل از یاد برده بودم ! دقیقا یادم نیست فیلم کمدی قبلی که گذاشتم چی بود !
ولی با این فیلم امیدوارم جبران کنم ! "هواپیما" ، تمام المان های یه فیلم کمدی تمام عیار رو داره !
فیلم های کمدی این چند ساله که کلا چنگی به دل نمیزنه ، چون مردم چیزهای جدیدی میخوان ،
و فیلم هواپیما دقیقا همون چیزهای جدیده ! درسته که قدیمیه ولی برای هر زمان و هر شرایطی هست ،
و میتونه روز شما رو به بهترین شکل ممکن شاد کنه ! و خیلی ها هم میگن کمدی ترین فیلم تاریخه !
هم چنین قبل از اینکه ببینید با خودتون میگین من که خنده ام نمیگیره ، ولی افرادی که
حتی سخت قلقکشون میاد رو هم به خنده وا میداره !
دیگه اینا رو گفتم که برین سریع دانلودش کنید ! وسطایی فیلم با خودتون میگین توی این هواپیما
چه خبره آخه ، یهو میبینید یکی گیتار درمیاره ، یه بچه اونجا افتاده بهش سرم وصله ،
خلبان پلاستکی داره هواپیما رو هدایت میکنه و ...
پیشنهاد میکنم این فیلم رو به هیچ عنوان از دست ندین ! 3 تا کارگردان داره !!
نام فیلم : هواپیما
ژانر : کمدی
سال انتشار : 1980
لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم : 450 مگابایت
کیفیت : بلوری 720p فوق العاده
زیرنویس فارسی : دارد
کارگردانان : Jim Abrahams , David Zucker , Jerry Zucker
بازیگران : Robert Hays , Julie Hagerty
خلاصه داستان : «تد استرایکر» که هنوز به دنبال تنها عشق زندگی اش، «الین» است به دنبال او
به یک سفر هوایی تن می دهد. الین به عنوان مهماندار در هواپیما کار می کند و از طرفی دیگر نمی خواهد
با تد رابطه ای داشته باشد. اما وقتی همه خدمه هواپیما با غذای مسموم بیمار می شوند، همه امید ها
به تد است که سابقا خلبان بوده، اما از پرواز می ترسد ...
برای دانلود بر روی یکی از لینک های زیر کلیک کنید
Dark Shadows 2012
امتیاز imdb: از 131 هزار رای 6.2
خلاصه داستان: این فیلم داستان مردی است به نام «بارناباس کالینز» ( دپ ) که یک روز درسال ۱۷۵۲ میلادی قلب جادوگری به نام «آنجلیک بوچرد» ( گرین ) را می شکند این جادوگر او را تبدیل به خون آشامی کرده و زنده به گورش می کند. حالا بعد از ۲۲۰ سال او آزاد شده و اتفاق های عجیبی در انتظارش است...
----------------------------------------------------------
نظر شخصی: این فیلم جزء اون دسته فیلمهایی بود که نسخه خر کیفیتشو دانلود کردم و بلافاصله بعدش هم پشیمون شدم! به هر حال فیلمُ بعد از حدود دو سال که توی سیستمم خاک میخورد دیدم... جالبه بدونید جانی دپ علاوه بر اینکه توی فیلم بازیگر هست به عنوان یکی از عوامل تولید هم اسمش درج شده! علی رغم اینکه از ظاهر فیلم (وجود خون آشام، لایکن، صحنه های عجیب و غریب) به نظر میاد فیلم خوبی باشه، من شخصا هیچ ارتباطی نتونستم باهاش برقرار کنم!
قطعا یکی از عواملی که باعث شد فیلمُ دانلود کنم، حضور جانی دپ بود ولی بعد از تماشای فیلم هر چی فکر کردم نفهمیدم کل فیلم میخواست چی بگه! فکر نمی کنم داستان هیچ هدف خاصی داشته باشه و پیام خاصی رو هم به بیننده القا نمی کنه... حالا بعضی فیلمها هستن که سرگرم کننده هستن، این یکی اون ویژگی رو هم نداره!
توی خود فیلم هم سکانس های اضافی زیادی هست... در کل انتظار همچین فیلمی رو از جانی دپ نداشتم!
مای وُت؟ 5.5
Wheels on Meals 1984
خلاصه داستان: “توماس” و “دیوید” که با یکدیگر پسر عمو هستند یک رستوران سیار را اداره می کنند.آنها با کمک دوست کاراگاه خود “موبی” تلاش می کنند “سیلویا” جیب بری زیبا را نجات دهند…
-----------------------------------------------------
اول اینکه داداشم این روزها گیر داده هر چی فیلم جکی چان هست که ندیدیم بشینیم ببینیم (sm70) دوم اینکه نمره فیلم برام خیلی جالب بود(sm54)!!
ولی در کل فیلم خیلی چیز خاصی نداره... مثل بقیه فیلمهای جکی چان هست... یه داستان ساده داره که یه سری صحنه های اکشن آمیخته به کمدی هم داخلشه... اگه به این ژانر علاقه دارید، میتونید برید ببینید.
مای وُت: 5.5
Oceans Eleven 2001
نمره imdb: از 250 هزار نفر، 7.7
خلاصه داستان: «دنی اوشن» و ۱۰ یار او تصمیم دارند بطور همزمان به ۳ کازینو در لاس وگاس دستبرد بزنند.
------------------------------------------------------
این فیلمُ یک سال پیش هم اقدام به دیدنش کردم، که بعد از گذشت ده دقیقه خوابم برد (sm120) ... کلا خصلتم اینه وقتی خوابم بیاد، حتی اگه قشنگترین فیلم هم نگاه کنم، خوابم میبره (sm120)
به هر حال بعد از اون تلاش نافرجام یه بار دیگه اقدام به دیدن فیلم کردم... بسی هم لذت بردم... داستان درباره یه سارق حرفه ایه که از زندان آزاد میشه و تلاش میکنه بعد از جمع کردن یه تیم فوق حرفه ای به یه سرقت عجیب و غریب با نقشه حساب شده دست بزنه... داستان فیلم خیلی جذاب نوشته و به تصویر کشیده شده و بازیگرهای بزرگی هم به خدمت گرفته شدن... تعدد بازیگرها و داستان محور بودن فیلم باعث شده بازی بازیگرها به چشم نیاد و تمرکز بیننده روی داستان باشه... داستان فیلم یه شباهت هایی به سری فیلمهای Misson impossible داره با این تفاوت که اونجا ماموریتها توسط مامورین مخفی انجام میشه و اینجا یه عده سارق دارن سرقت می کنن!... همونطور که احتمالا میدونید این فیلم هم به صورت سریالی هست و دو نسخه دیگه به نام های ocean twelve و ocean thirteen بعد از نسخه اول ساخته شده که هنوز اون دو تا رو ندیدم... در کل اگه به این ژانر علاقه دارید (یا حتی ندارید (sm120)) توصیه می کنم فیلم رو ببینید.
مای وُت: 7.6
50/50 محصول 2011
نمره imdb: از 162 هزار نفر، 7.8
خلاصه داستان: «آدام» ( جوزف گوردن - لویت ) جوانی 27 ساله است که شغلش نویسندگی یک برنامه در رادیو سیاتل می باشد. وی از جمله نویسندگانی است که همواره به کار خود بسیار بها داده و سعی می کند تا بهترین ها را برای شنوندگانش بنویسد. اما آدام به تازگی دردهایی زجر آور در بدنش احساس می کند که آرامش را از او سلب کرده اند. وی برای رفع این دردها، به دکتر مراجعه می کند اما در کمال ناباوری دکتر به او می گوید که وی مبتلا به سرطانی کمیاب شده است. آدام بعد از شنیدن این خبر با اتفاقات تازه ای در زندگی اش روبرو می
شود که قبلاً برایش چندان اهمیت نداشته و ...
-----------------------------------------------
از موضوع فیلم هم کاملا میشه حدس زد که با یه فیلم درام روبرو هستیم... تو این جور فیلمها معمولا هنر فیلمنامه نویس و به خصوص بازیگر نقش اول خیلی تاثیرگذاره... البته در مورد این فیلم برای یه اتفاق بسیار نادر افتاد، اونم این که حدود 20 دقیقه آخر فیلمی که دانلود کردم مشکل داره و هیچ پلیری پلی نمی کنه (sm120)... به همین علت مجبورم دوباره فیلمُ دانلود کنم برای اون قسمت آخر ولی تا همینجایی هم که دیدم، فیلم درام دوست داشتنیه و در حدی بوده که بهتون دیدنش رو توصیه کنم... البته نباید انتظار داشته باشید فیلم در حد forrest gump باشه ولی به هر حال در نوع خودش فیلم خوبیه...
مای وُت البته تا اینجایی که دیدم (sm120): 7.3
Alice in Wonderland 2010
نمره imdb: از 191 هزار نفر، 6.5
خلاصه داستان: آلیس ۱۹ ساله دوباره به سرزمین عجایب دوران کودکی خود باز می گردد و پس از دیدار با دوستان قدیمی خود اینبار راه درست را برای پایان بخشیدن به دوران وحشت بار سلطنت ملکه قرمز می یابد...
------------------------------------------------------------------------
این فیلم رو فقط به خاطر اینکه 3 سال پیش دانلود کرده بودم و دیگه حیف بود ترافیکی که حروم کردم استفاده نکنم نگاه کردم (sm120)، همونطور که حدس میزنم چیز خاصی نداشت، یه فیلم که با کمک پیشرفتی که اخیرا توی جلوه های ویژه به دست اومده، بازسازی شده مثل اکثر فیلمهایی که سالهای اخیر بازسازی شد (جک و لوبیای سحرآمیز، هانسل و گرتل، سفیدبرفی، جادوگر اُز و ... )... جلوه های ویژه فیلم عالیه ولی از نظر داستان چیز خاصی نداره... در حد همون فیلمهای کودکانه...
نکته قابل ذکری که شاید وجود داشته باشه بازی جانی دپ هست، که عملا شخصیتی که بازی می کنی شباهت زیادی با شخصیتهایی که توی فیلمهای دیگه هم بازی کرده... یعنی وقتی شخصیتهایی که توی فیلمهای دزدان دریای کارائیب، lone ranger و آلیس و شاید حتی dark shadows رو کنار هم قرار میدی، شباهت های خیلی زیادی به هم دارن، حتی خیلی از بادی لنگویج ها هم مثل همه و این مورد توی ذهن میزنه...
مای وُت: 6 (به خاطر جلوه های ویژه ش)
یکی از کالکشن های مورد علاقه منه(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اولیش از همه قوی تره
دومیش افت میکنه
سومیش شبیه اولیه موضوعش تقریبا و قشنگتر از دومیه
باریکلا وحید چقدر فیلم دیدی...(sm100)
منم چند تا فیلم داخلی و خارجی دیدم که هر وقت حال داشتم یکی یکی تعریفشون میکنم (sm59)
همون طور که قبلا هم گفتم بعضی اوقات هوس دیدن فیلم های اکشن میکنم که پیچیدگی خاصی نداشته باشه و فقط یکم سرگرمم کنه
بر همین اساس فیلمی که چند وقت پیش دیدمش Days to Kill 3 بود ( 3اش اونوره هر کاری کردم نرفت اونور (sm70))
فیلمو به خاطر کوین کستنر دیدم
فیلم خوب شروع شد و صحنه های اکشن ابتدای فیلم نوید یه اکشن خوب رو در ادامه میداد
اما فیلم اونطور که فکر میکردم خوب پیش نرفت .
وسطای فیلم جنبه درام و خانوادگی فیلم نسبت به اکشنش بیشتر شد .
در ادامه هم فیلم خیلی قوی پیش نرفت و یه داستان ضعیف همراه با صحنه های اکشن متوسط و بدمن های نامطلوب فیلمو به یه فیلم کاملا متوسط تبدیل کرد
دیگه چیزی ندارم دربارش بنویسم چون فیلم چیز زیادی برای گفتن نداشت
my vote : با اغراق و به خاطر کوین 6
منم The Fault in Our Stars (2014) دیدم حال ندارم توضیح بدم... (sm98)
گشاد خان حداقل یه نمره ای چیزی بده ما بفهمیم ببینیمش یا نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی احساساتیت میکنه... داستانش تکراریه... عشق سرطانی ها... به نظر من هرکی دیده تا تحت تاثیر بوده رفته نمره داده که 8.2 آورده... اما واسه یه بار دیدن ارزش داره... باشد که مردم شکرگزار سلامتی ـشون باشن و انقدر گلایه نکنن و با خدا قهر نباشن (sm25)نقل قول:
امتیاز من...هممممم(sm148)... 6.5 (sm55)
The Game
امتیاز imdb: از 162 هزار رای، 7.7
خلاصه داستان: «نيکلاس وان اورتن» (داگلاس)، سرمايه دار مقيم سن فرانسيسکو، چهل و هشت ساله شده است. او به عنوان هديه ي تولد، از طرف برادرش (پن) به شرکت مرموز CRS معرفي مي شود تا در يک «بازي» شرکت کند. اما خيلي زود مشخص مي شود که اين «بازي»، به شدت واقعي است و خطرات بسياري را به هم راه دارد...
------------------------------------------------------------
این فیلم هم بیشتر از یک ساله دانلود کردم و داشت روی سیستمم خاک میخورد، تا اون روزی که رضا در موردش نوشت، تصمیم گرفتم حتما ببینمش... از اون دست فیلمهاییه که مشابهی براش وجود نداره... یه داستان بدیع که علاوه بر داستان بسیار جذاب و پرکششی که داره، معانی و مفاهیم جالبی رو هم به بینندش القا می کنه...
به نظرم اسم فیلم خیلی با مصماس... چون هم درباره اتفاق اصلی داستانه و هم اینکه با این داستان و اتفاقاتی که به تصویر کشیده میشه، در واقع کارگردان مخاطبش رو به بازی میگیره و اونو وادار میکنه درباره ادامه فیلم و اشخاصی که توی فیلم هستن قضاوت کنه...
علاوه بر اون فیلم یه جورایی هم داره نشون میده که یه شخص مغرور و البته موفق، موقع سقوط چه عکس العملهایی نشون میده و واکنشش نسبت به شرایط جدیدی که براش به وجود میاد چیه... البته دقیقا معلوم نمیشه که آیا برادر شخصیت اصلی فیلم از عمد و برای چشوندن طعم همین سقوط اونو به بازی دعوت می کنه یا نه!
به هر حال داستان بسیار زیبایی داره و دیدنش رو به هر کسی که فیلمُ ندیده به شدت توصیه می کنم...
مای وُت: 8
پ.ن: با تشکر از رضا بابت معرفی این فیلم (sm120)
دو روز و نیم نتم قطع شد، منم نشستم به فیلم نگاه کردن (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرم به نظرت خیلی نزدیکه واقعا ارزش فقط یک بار دیدن و دارهنقل قول:
ولی واقعا فیلم احساساتی هستش و مهمتر از همه مسئله سرطان و ...... (sm74)
بدجور پاش گریه کردم (sm25)
کاش همیشه نتت قطع شه (sm59)نقل قول:
قربون نظر نزدیکت (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمونیم منم آخراش مثه سگ بغض کردم و 2 3قطره ای... (sm25)
دوستان کسی هست لینک 1080 این فیلم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm127)(sm93)
به شدت دنبال 1080 این فیلمم هستم اگه لطف کنین(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm127)نقل قول: