مایکروسافت اج چرا اینجوریه خط میندازه روی صفحه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مایکروسافت اج چرا اینجوریه خط میندازه روی صفحه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا همینجوره یا فقط باران اینجوریه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه Ctrl+F5 بزن ببین درست نمیشه ؟
یه مشکل دیگه هم هست روش پیشنهادی واسه اکتیو کردن میگه باید آپگرید کنی یه ساعت طول کشید بعد دیگه ویندوز بالا نیومد . ضمنا از پی سی دانلود گرفتم ویندوز رو فرق که نمیکنه ، ها ؟ همه جا همینجوره . اول فک کردم بخاطر گرافیکه آپدیت کردم بازم درست نشد
نمیدونم من رو بیلد 10240 RTM Pro تست کردم بدون مشکل اکتیو شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت از ویندوز 8.1 به 10 رایگانه دیگه، نه؟ (sm169)
اره اگر ویندوزت اورجیناله اینکارو بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی های xbox رو میتونه اجرا کنه؟(sm77)
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز اورجینال هم نباشه با همین برنامه های کرکی هم اکتیو شده باشه میتونی راحت آپگرید کنی چون تا 1 سال کلاً ویندوز 10 واسه کسایی که وین 7, 8, 8.1 دارند رایگانه حالا چه کرکی چه اورجینال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز خوده منم کرکی هستش الان یکی 2 ماه پیغام رزرو اومده و رزروش هم کردم (sm132)
به شرطی که اکس باکس داشته باشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعات بیشتر : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کسایی که ویندوز 7, 8, 8.1 نسخه Enterprise دارند نمیتونن آپگرید کنند و باید با همون روش معمول ویندوز 10 رو نصب کنند!
داداش اگه مثلا من که ویندوز 8.1 دارم درایو ویندوز رو فرمت کنم و از اول ویندوز 10 نصب کنم تا 1 سال رایگانه یا حتما باید آپگرید شده باشه؟
فرقی نداره! در هر صورت هر جوری که ویندوز 10 رو نصب کنی میتونی با همون روش سوم فعال سازی که گذاشتم ویندوز رو قانونی فعال کنی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی تبلته اوریجینال... به نظرتون ارزش داره؟ از نظر سخت افزار نسبت به 8.1 چقدر از سیستم میکشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این یکسال رایگان شما میتونید بدون هیچ هزینه ای ویندوز خودتون رو واسه همیشه فعال کنید بعد از این یکسال دیگه باید برای فعال سازی ویندوز کد فعال سازی خریداری کنید!
100% ارزش داره ...نقل قول:
Minimum System Requirement for Windows 10 – حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز ۱۰
- CPU – پردازنده ۱گیگاهرتز و یا قوی تر
- RAM – رم ۱گیگابایت برای سیستم عامل ۳۲ بیتی و ۲گیگابایت برای سیستم عامل ۶۴ بیتی
- Hard Disk – هارد ۱۶ گیگابایت آزاد
- Graphics card – کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 9 و همچنین درایور WDDM
- اکانت مایکروسافت و دسترسی به اینترنت
این هفته 4 شنبه شب خودم از طریق ویندوز 8.1 که الان رو سیستم نصب هستش آپگرید میکنم به 10 نتیجه رو تو همین تاپیک اعلام میکنم (sm118)
برای آپگرید کردن به صورت رایگان باید از طریق update center ویندوز برم یا میشه image دانلود کنم بنصبم؟ بعد الان نسخه stable ریلیز شده آیا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره از طریق ویندوز آپدیت نسخه نهایی 7 مرداد میاد البته برای دسکتاپ ها اون سیستم مورد نیاز هم برای پی سی بود یه دفعه با ویندوز 10 موبایل اشتب نگیری که اون تو پاییز میاد!نقل قول:
ایمیج هم میتونی دانلود و نصب کنی و به صورت قانونی اکتیوش کنی!
3 روز دیگر ...
2 روز دیگر ...
(sm2) منتشر شد
با شیلنگ نمیشه ؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
با دسته بیلم میشه (sm70)
KMSAuto Lite Version 1.2.0.0 | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آپدیت شد!
KMSAuto Net 2015 1.3.5.0 Test | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برنامه جدید فعالساز
فایل های رجیستری برای تنظیمات آپدیت ویندوز 10 به پست اول اضافه شد!
Never Notify or Check for Updates
Notify before Downloading and Installing Updates
Enable Automatic Updates
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب و اجرای بازی های ویندوز 7 در ویندوز 10
نه دیگه نمیشه (sm2)نقل قول:
عب باس ویدئو های 10 دلیل رو دیگه نذاشتی قرار بود روزی یه ویدئو بیاد این 10 روز آخری (sm70)
این مسئولیتش با اون یکی تاپیکه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا این 10 بیاد من پیر شدم(sm30)
با تچکر خودم رفتم سر زدم متوجه شدم (sm120)نقل قول:
1 روز دیگر ...
عباس تو میگی رزرو کنم؟
من که همیشه ویندوزم رو آپدیت نگه میدارم حدود 2-3 ماه پیش پیغام رزرو اومد برام و منم رزرو کردم فردا شب هم آپگرید میکنم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه ویندوزت ورژن Enterprise یا 8.1 معمولی باشه پیغام رزرو برات نمیاد باید ورژن های Pro, Home یا اگه 7 هستی Ultimate باشه!
اگه سرعت دانلودت خوبه و اذیت نمیشی موقع آپگرید رزرو کن اگه نه که iso دانلود کن
7 ultimate هستم یک genuine (sm120)نقل قول:
به منم 2 3ماهی هست پیغام داده ولی ایکن نیومده روی تسکبار... از توی سایتم که نمیشه رزرو کرد میشه؟!
نمیدونم برا من رو تسکبار اومد، ویندوزت رو آپدیت کن باید خودش بیاد!نقل قول:
(sm81)
(sm1)
کاملا اپدیتِنقل قول:
مهم نیست فردا دانلود میکنم (sm120)