موزیک ویدئو ی شهره صولتی " دوست دارم نرو " >> هفته ی آینده ( تاریخ نمیگم چون کارگردان کوجیه (sm25) )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک ویدئو ی شهره صولتی " دوست دارم نرو " >> هفته ی آینده ( تاریخ نمیگم چون کارگردان کوجیه (sm25) )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید فریدون آسرائی بنام ای کاش بزودی زود ...
بزودی منتظر آخرین خبر از تیزر آلبوم "از این ساعت" مهدی احمدوند باشید...
اینم بگم که:عوامل در حال چاپ پوستر های آلبوم هستند!
بزودی آلبوم مجاز از هیچکس
با حضور بهرام و قاف و فدایی و سهراب ام جی و ...
مسعوذ صادقلو:آهنگ جدید به اسم "معشوقه"به زودی .تقدیم به همه عاشقا(sm51)
پخش موزیک ویدئو جدید منصور بنام " فوتبــــــــــــــــــــا ل" چهارشنبه 14 خرداد ...
تیزر آلبوم ماهان بهرام خان بزودی ...
تیزر آلبوم "از این ساعت" مهدی احمدوند بزودی ...
"آینده" نزدیک است..
شنبه 17 خرداد ساعت 21:00 به وقت ایران
تک آهنگ جدید سیاوش قمیشی
امیر علی زمانیان:
"هوا خوبه"
این اسم کار جدیده منه که به زودی میره برای پخش.
آهنگسازیه این کار با خودم بوده و تنظیم یه دوست خیلی قدیمی و عزیز "سالار مقدم" و با ترانه ی زیبای خانم "زهرا کلاته"
خیلی وقته که آهنگی تو این سبک نخونده بودم. امیدوارم دوس داشته باشین.
آهنگ جدید با صدای رضا صادقی به همراهی محسن خانی و تنظیم و آهنگسازی انوشیروان تقوی با ترانه ای از حمید فریزند تا 10 روز دیگه
هیچکسی به جز خودت نداشت هوامو .... تازه فهمیدم تو میمونی برامو
تو دلم حرف میزنم اما تو میشنوی صدامو... تو فقط بودی که دستامو یه لحظه ول نکردی
خیلی وقته که بهت سر نزدم .. دلم گرفته ... من به جز تو با همه راه اومدم دلم گرفته
دوس دارم حرف بزنم اما گلومو غم گرفته... انقده خوبی که این جدایی رو باور نکردی
دیگه دست تورو ول نمیکنم... جز تو رو مهمونه دل نمیکنم
این دلی که مثل دریا میمونه ... دیگه یک قطرشو گل نمیکنم
آهنگ جدید ابی که یکی از آهنگهای آلبوم جدیدش هم هست
شعر : علی اکبر یاغی تبار
آهنگ و تنظیم : علیرضا افکاری
کامینگ سون این آهنگ رو قبلا حسین زمان با صدای خودش داده بود که حالا متوجه شدیم ابی اجراش کرده .
تو از غمنومه سرریزی من از خونِ قناریها
به مسلخ میکشن پاتو به جرم سربهداریها
به پرواز پرستوهای مسلخدیده مؤمن باش
زمین از غیرممکنها پره اما تو ممکن باش
بگو ما با سیاهی های شب خورشید می سازیم
تو این قحط امید از یأس هم امید می سازیم
بگو ما خونه ی خورشیدو با امید می سازیم
بگو مردونه می تازیم و بازی رو نمی بازیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب ساعت 21
در آلبوم جدید ابی قرار گرفته این آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا همون سینگل جدید با آهنگسازی شوبرت ، آماده پخش شده
موزیک ویدئو جدید آینه از آلبوم جدیدش ( اعتراف ) >> به زودی ...
خبری از البوم مرحوم جهان داری
خبری از البوم داریوش هست؟
سیاوشم خوب اسگل کرده ملتو(sm2)
خواهشا اسپم نده دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اسم استاد یکم حساسم ، رعایت کن بی زحمت
سیاوشم ساوش قدیم...
آهنگ جدید اندی >> به زودی ... ( احتمالا این سینگل جدید مربوط میشه به جام جهانی !! خبرهای تکمیلی به زودی ! )
کیه که سیاوشو دوست نداشته باشه(sm77) واقعا اسگل کرده دیگه!!! من چند وقته که میبینم تو هی میزنی امروز .. کنسل شد.. فردا.. کنسل شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خوبه مثل محسن چاوشی چند ماه اسگل نمیکنه(sm2)
تقصیر استاد نیست . تقصیرآونگ و اون آرمین هاشمی پوفیوزه . البته وقتی کارگردان کوجی باشه همیشه این مشکلات بوده تو این چند سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومد . (sm30)ملی پوشانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی سریعترین کامینگ سون تا الان بود
ساعت 2 بعد از ظهر پیج اندی زد ، سایت 7 شب اومد
آهنگ جدید بابک جهانبخش به نام دلتنگی >> به زودی ...
ترانه:محسن شيرالى
تنظيم:معين راهبر
ميكس:آرش پاكزاد
همچنان پابرجاست واسه تابستوننقل قول:
موزیک ویدئو شکیلا به نام سقف شکسته >> بزودی ...
آهنگ جدید نسیم >> بزودی ...
آهنگ جدید مجید خراطها >> بزودی ...
آهنگ جدید میثم ابراهیمی به نام " عادت نکردم " >> بزودی ...
آهنگ جدید حسین زمان به نام " دخترکم کجاست " >> به زودی ...
حسین زمان:
"دخترکم کجاست؟" ، نام ترانه ای است که به یاد ندا آقا سلطان و همه دخترکان مظلوم وطنم خوانده ام .سعی میکنم تا سالگرد پرپر شدن این دختر وطن منتشرش نمایم .
آخرین خبر :
بعد از امراه ...
همکاری شهیاد با خواننده معروف ترکیه ...
خبرهای تکمیلی بزودی ...
راز ...
اثر جدید پویا بیاتی
تنظیم : فریبرز خاتمی
جمعه بیست و سوم خرداد
ای کاش از فریدون آسرایی ...
بزودی ...
بزودی شجاعت شفائی با
آهنگ آروم برو با موسیقی رضا صادقی
آلبوم هیچ از این هنرمند با همکاری رضا صادقی
بزودی ...
آهنگ جدید حسین قربانپور
یکی خنده هاتو بهم میزنه
آهنگ حسین قربانپور
تنظیم فربد یزدانفر
ترانه سرا سوشیانت مطلبی
بزودی ...
آهنگ جدید احسان حق شناس
عاشق خنده هاتم پیِ چی هستی؟
چرا دل به من نمیدی؟ نگو میترسی
بزودی ...
آهنگ جدید شهاب رمضان
تا 10 روز آینده ...
چهارشنبه فرزاد فرزین میهمان ساعت 25
پنجشنبه فریدون آسرایی میهمان ساعت25
چهارشنبه فرزاد فرزین میهمان ساعت 25
پنجشنبه فریدون آسرایی میهمان ساعت25
آهنگ جدید فريمن به نام قهرمان به زودی
ویدئوی جدید عماد قویدل فردا شب
همینطور که قبلا وعدش رو داده بودم و خبرشو اختصاصی موزیک باران زدم ( یاد دعواهای گذشته سر همین خبرهای اختصاصی افتادم )
آلبوم جدید هلن >> به زودی ...
پخش : آونگ
آهنگ و ویدئوی جدید هلن به نام انرژی >> به زودی ...
آهنگساز کار تغییر کرده و اندی برای اولین باره که با این آهنگساز کار میکنهنقل قول:
کار در مرحله تنظیمه و یک کار احساسی و غمگین رو تابستون میشنویم
احتمالا این دو کار قبل از کنسرت جدید ابی و گوگوش در مرداد ماه پخش میشهنقل قول:
اینبار به جای آهنگ دو صدایی ، تصمیم گرفتن که دو سینگل از هر دو خواننده پخش بشه
شنیده شده که ابی و گوگوش میخوان آهنگ دو صدایی جدیدی رو بدن بیرون
موزیک ویدئو معین به نام " به تو مدیونم " >> به زودی ... ( قبلا گفته شده بود که این موزیک ویدئو کار جدیده ! )
کارگردان : الکس فرا
پخش : رادیو جوان