[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm70)پدرم دراومده بابا درس زندگی خرج زیاد پول کم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانشم میتونی بپری من راضیم(sm2)این گ
روه با جنبه ها چه خلوته کسی نیست(sm27)
(sm2)از بی عرضگی خودته برو نوبهار بزن دیگه میشینی پشت کامپیوتر انتظار داری الکسیس از توش دراد باید بری زحمت بکشی هزینه کنی زمان بزاری بعد بزنی توش الکی نیست که (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشین میخواد که من ندارم ! رفیق درست و درمون میخواد که شانس من همه یا رفتن شهر دیگه یا زن گرفتن دیگه ازینکارا انجام نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم حوصله ندارم شوخی مکنم (sm70)
صابر و نوید و ... بچه های دیگه هم چند ماهی میشه رفتن تو تلگرام
عشقی (sm19)نقل قول:
ببخشید من نبودم یکم شلوغ بودم دیر جواب دادم
آهنگ جدید آدام لمبرت رو بگیر (sm10)
یکم از سلیقه موزیکیت بهم بگو آهنگ کردی هم گوش میدی؟(sm120)
(sm50)(sm74)It's hard to say how your own thoughts can hurt you
سلام چاکرتیم ! خارجی زیاد گوش نمیدم کردی هم که اصلا به هیچ وجه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط موزیک ایرانی با EBRU
آقا بیداری که این موقع شبنقل قول:
کردی پدرمون در میاوردن این تاکسی ها تو کرمانشاه(sm2)
ایرانی ها هم اکثرا چرتن به غیر از چند تا خواننده خاص
از آواتارت معلومه خارجی گوش نمیدی(sm2)
آره بیدارم (sm2)تاکسی عشق باز زیاد هست (sm2)نقل قول:
خواننده فقط Modern Taking . ADELE .Enrique.Jenifer Lopez.Michle Jacson
نقل قول:
خواننده فقط Michael Jackson (sm127)
میگم کسی آهنگ کرال داره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عکس بزرگشو بفرست کار دارم (sm2)
باشه , ولی باید خودش اجازه بده , بعد من میفرستم (sm2)(sm2)(sm30)نقل قول:
دیوث بازی درنیار بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm50)
باشه صب کننقل قول:
نقل قول:
اینو ببین ,خیلی خنده داره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم باحاله
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm27)نقل قول:
فقط تا 20 روز دیگه .. (sm118)
(sm2)همراه با جوایز نفیس و ارزنده خدمت کاربران محترم
امسالو بگو پیش کی می خوایم بریم عیدی بگیریم(sm120)
امثال مشخص نشد سال چیه؟
سال بز سال شتر سال خر (sm2)(sm2)
سال مرغه یا خروس .
به نظر سال لاک پشت شَل هستش خدا به دادمون برسه (sm50)
امیدوارم همه بی کارا در سال جدید کارمند بشن(sm50)
هههههه چه آرزوی آسونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم ملت آگاه بشن و با هم صادقانه رفتار کنن چه تو رفقات چه تو معامله چه تو کار همین(sm127)
این اتفاق که اوکی بشه این قارچ های سمی هم خود به خود نابود میشن (sm10)
به امید ایرانی پر شادی و نشاط (sm111)
آرزو میکنم که دیگه امسال سال آخرم باشه ...
سال خروسه
نوروز کی هستش ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm81)(sm172)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم به نوبه خودم تبریک عرض مینایم(sm2)نقل قول:
فرا رسیدن عید نوروز را به تمام کاربران موزیک باران تبریک عرض میناییم
احتمال فارغ الزندگیت زیاده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در واقع سال مرغه ولی میگن خروس(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abolfazl999 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال شیری تر از پارسال(sm50)