فرقی نمیکته (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرقی نمیکته (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسالاتو بگو با تاریخش امیر اوکی نه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)نقل قول:
خبر جدید :
در لیست 2014 آونگ ، فعلا خبری از آلبوم جدید شادمهر نیست !! ( برخلاف خبرهایی که قبلا گفته شده بود ) و احتمال اینکه آلبوم امسال متشر بشه خیلی کمه !
آرمین هاشمی گفته که شادمهر در حال تدارک ضبط موزیک ویدئو جدیده ولی نگفته که کی منتشر میشه .
فکر کنم باید این تابستون هم بیخیال کار جدید باشیم
برای بدست آوردن این اخبار عملیات انتحاری وشهادت طلبانه صورت گرفته(sm2)
اول صبح جمعه از خواب بلند شدم و پریدم ایمیلم رو چک کردم به خاطر این خبر . بازم اگه خبری بدستم رسید و اوکی شد ، حتما میزارم
این بود انشای من
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
سلام-آلبومهای خیالی نیست-آدم فروش -طرفدارو فصل آشنایی لینک دانلودشون نیست .میشه تصحیحشون کنید
من دنبال آلبومهای مشترک به صورت کامل هستم از جمله آلبوم کویر که تو اون آلبوم علیرضا عصار, قاسم افشار, مهدی سپهر, ناصر عبداللهی, حسین زمان و شهریار کهن زاد هم ترانه هایی دارن. همینطور آلبوم رنگاهنگ که ترانه فوق العاده زیبای عکس غروب مانی رهنما با آهنگسازی بابک امینی, ترانه قدیمی لطیف و دوست داشتنی من بی تو تورج شعبانخانی و همینطور ترانه هایی از مهدی سپهر, قاسم افشار, علی تفرشی و حمید طالب نظری هم تو اون هست و صدالبته یکی از بهترین آلبومهای مشترک یعنی آلبوم نازنین که شادمهر 2 ترانه, قاسم افشار 2 ترانه و عصار و خشایار و اصفهانی و حسین زمان و علی خلج هر کدام یک ترانه تو اون اجرا کردن. خواهشا اگه اینها رو کسی داره بزاره.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیگیری میکنم عزیز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تاشم هست کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط atrian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل اشنایی هم اوکی میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانی رهنما؟
ولی من تا وارد سایت میشم(uploadbaz)تا لینک دانلودش را میزنم این جواب میاد (ERROR:no_file)ولی بقیه آلبوها را نه
ممنون
سلام واسه اولین باره که پیام میدم سایت خیلی عالیه مخصوصن کاربراش.اگه میشه البوم مشترکایی که گفتن بچه ها رو بزارین توسایت:البوم رنگاهنگ نازنین فصل آشنایی کویر مرسی خیلی ممنون
من هم کامنتهای اخیر رو خوندم و با دوستان موافقم که اون آلبومهای مشترک گذاشته بشه البته نه فقط اونهایی که نام برده شد بلکه آلبومهای مشترک دیگری که شادمهر نه به عنوان خواننده بلکه به عنوان نوازنده تو اونها همکاری داشته یکی از قشنگ ترین اونها آلبوم گلایه هست که با صدای حسین زمان, امیر کریمی، قاسم افشار و محمدرضا عیوضی منتشر شد که هر کدوم 2 ترانه خونده بودن که خیلی آلبوم زیبایی از آب دراومده بود یا آلبوم گروهی رنگارنگ که فکر می کنم سال 77 بیرون اومد که بهنام صفاریان، محمد خاکپور و مهرزاد اصفهان پور از جمله خواننده هاش بودند و همینطور آلبوم ترانه و دکلمه حقیقت دارد که یه عالمه آدم مشهور توش همکاری کرده بودن از خسرو شکیبایی و پرویز پرستویی و حسین پناهی بگیر تا خشایار اعتمادی و امیر کریمی و ناصر عبداللهی.
یه شبه چقدر ارسال (sm70)
(sm10)
(sm27)
باز بساط رختخواب تو این تایپیک پهن شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .AbEc. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از اینکه ساییت به فنا بره هم یکی از کاربرا همش همین شکلک رو میزد
فصل آشنایی رو زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه شم به زودی
اکثر فعالیت های هنری شادمهر برای سایرین گذاشته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط majnoon21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدترین مصاحبه ابی،ایران وایر:
-"از همکاری با شادمهر راضی بودید؟
بی نهایت، این همکاری برای من خیلی رضایت بخش بود و الان هم دوستان نزدیکی هستیم و ادامه هم خواهد داشت...."
درس دارم الدنگ(sm2)هی ادمو وسوسه میکنین (sm2)نقل قول:
آره --- پشت سرش هم برادرش گیتار به دست ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به خاطر عکست لاگین کردم (sm19)
اسم برادر مانی محمد رضا هست
خیلی خیلی خیلی پسر گلیه
آهنگ اون خیابون رو هم اون تنظیم کرده.
فوق العادس
سلام محسن ---
دیشب کنسرتش بودم --- عالی بود ---
از خواننده های بی نظیری که قدرشو نمی دونند ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش شاهد تایپکی واسه مانی رهنما باشیم. جذابیت خاصی که تو صدای این خواننده هست تو کمتر خواننده ای پیدا میشه. کاراش هم همگی سنگین و سطح بالاست و خوشبختانه از ملودی ها و تنظیمهای ترکی و عربی استفاده نمی کنه و این یکی از محاسن آثار مانی رهنما هست. یه ترانه مانی رهنما چندین سال پیش تو کنسرتش با پیانو اجرا کرده بود که مضمونی کاملا سیاسی داشت به نام ترانه بس که هیچ جا نتونستم این آهنگ را پیدا کنم که کاملا تابلو هست که مضمونی سیاسی داره.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 4,663 KB MP3 File 1393/03/01 11:50 AM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5,620 KB MP3 File 1393/03/01 12:23 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5,223 KB MP3 File 1393/03/01 12:28 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 4,477 KB MP3 File 1393/03/01 12:32 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 4,111 KB MP3 File 1393/03/01 12:35 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 6,410 KB MP3 File 1393/03/01 12:40 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 4,813 KB MP3 File 1393/03/01 12:45 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 4,653 KB MP3 File 1393/03/01 12:52 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 3,664 KB MP3 File 1393/03/01 12:56 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 3,754 KB MP3 File 1393/03/01 12:59 PM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 3,567 KB MP3 File 1393/03/01 01:03 PM
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا دیروز یکی از دوستان داشت می گفت خوش به خال اصفهانیا مانی اونجا کنسرت داره
یه سوال
اون آهنگ راک اند رول ش رو خوند ؟؟
همونی که خیلی شیک خونده و همش من یادم میره :))
توو کنسرتش که من رفته بودم رو خوند
فکر می کنم یکی دوتا از اون آهنگای آلبوم جدید رو هم اجرا کرده .
90 درصد اثرای مانی رو با کمک وحید شیرازی و امیر جمع کردیم ئو یه تعدادیش مونده بود که وحید عاضا قرار بود جور کنه که خورد به دوران متاهلیش (sm70)وگرنه الان تاپیکش تکرار شده بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)(sm59)
مرسی منتظر سایر آثار مشترک اون روزا هستیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خسته نباشد شادمهری ها در مورد البومهای که در ایران منتشر شده از شادمهر البوم کویر هم هست که یه کار مشترکه.. اگه نداری بگید قرار بدم در تاپک
یه درخواست دیگه هم دارم آیا اهنگ ساز شکسته از شادمهر رو با کفیت مطلوب نداری (sm66)
تمام البومهای که نوشتی رو دارم پی ام بده تا بهت بگم چیکار کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون دوست عزیز من در به در دنبال این آلبومهام اگه بتونی همین جا بزاری یا تو یه تایپک جداگونه به اسم آلبومهای مشترک که همه بتونن استفاده کنن خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fsooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه فقط همون کیفیت موجودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fsooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ممکنه بگید به مننقل قول:
برای تکمیل ارشیو البوم های کویر نازنین رنگآهنگ رو میخوام
آقا پارسا رنگاهنگ رو امیر داره. تو انجمن قبلی گذاشته بودنقل قول: