یکم آدم باش آهنگ رو گوش کن قشنگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم آدم باش آهنگ رو گوش کن قشنگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نود تموم شد اوكينقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو كه در مسائل منصور تحقيق ميكني جوابمو بده چرا صداش اينقدر عوض شده
و چرا اينقدر موزيك و شعرايي كه انتخاب ميكنه اينقدر سطح پايين بوده نسبت به قديمش
صداشو من به خودش و چنتا از تنظیم کننده هاش گفتم میگن تغییر نکرده و تو میکس خودش دوست داره اینجوری بشهنقل قول:
انتخاب آهنگ ها هم خیلی بهش گفتیم یه مدت زد به خاکی ولی فعلا بهتر شده در کل
این آلبوم رو کسی از دوستان با کیفیت 320 نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فرد ميرزا بعيد بود !!!
تا ثانيه 38 ( قبل ورود به آهنگ ) اولين چيزي که به ذهنم اومد اين بود که چوپاني رو تصور کردم که براي گوسفندانش نِي ميزنه !!! يني فرد ميرزا که خوب فضا سازي ميکنه چجوري به اين فضا رسيده با توجه به ملودي و ريتم و شعر ؟!؟! آدم ياد اين فيلماي دهه ي شصت بعد انقلاب مي افته
تا 1:12 : خوب پايين آهنگ هم تکراري بود و چيز خاصي نداشت يه جورايي وکال منصور شبيه ناله هاي آفات داخلي شده بود
تا 1:33 : ميشه گفت تنها جاي خوب همين بود . البته فضا مثلاً ارکسترال و البته تکراري و بارها به گوش آشنا !!! ولي خوب اين اوج به نظرم خوب بود ( البته يه جورايي نيم پرده به نظر ميرسيد تا اوج !!! شايدم به خاطر فضاي متفاوت نسبت به اوج دوم بود که در ذهن شنونده اوج به نظر نمياد )
تا 2:16 : تکراري و بازم وکال بدتر از بخش اول بود
2:16 : خب اوج دوم به مراتب بدتر بود به نظرم با تنظيم شلوغ که گوشراخش هم شده بود ! جوري که دوست داشتي سريعتر تر آهنگ تموم بشه يا اينکه زودتر آهنگو ببندي
در کل ملودي تکراري و سطحي و شعر هم همينطور !!
اينجور ريتم ها به درد منصور نميخوره به نظرم
و در پايان : نه اين منصور ما نيست
به اميد کارهاي بهتر در آلبوم جديد (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام . رو ایتونز منصور هست با بهترین کیفیت ممکن
آهنگش خیلی معمولی بود..انتظار بیشتری از منصور میرفت
منصور - موزیک ویدئو دلشوره ها ( کیفیت اچ دی )
منصور[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلشوره ها
ترانه : مریم اسدی
ملودی : سعید هاشمی
تنظیم : فرد میرزا
میکس و مستر : پوریا نیاکان
کارگردان : کوجی زادوری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر اوایل دهه هشتاد چه حالی میکردم با آهنگای منصور...زندگی،منو ببخش،قرارمون یادت نره...چه ویدیوهای قشنگی داشت این آهنگها
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از پست خوبت بابک جان ، خیلی وقته که سایه بونی دیگه نیست (sm50)
به نظر من چند وقته منصور دچار بحران میان سالی شده و من هنوز بهش امید دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از دوست داران صدا و کارهای (هر دو بیشتر قدیمیترها) منصورم. ولی به نظرم نمیشه دیکتاتوری راه انداخت که فلان خواننده حتما باید به سلیقهی من بخونه.
یه سری از بزرگان موسیقی ما آلبومهای فقط به خاطر تو، زندگی و دیوونه رو خالتور به مردم خالتور معرفی کردن صرفا چون منصور با اونها کار نکرد. با اینکه این آلبومها پر از خلاقیته هیچ اشکالی از نظر ترانه، آهنگ و تنظیم نداره. خوندن منصور تو این آلبومها آموزش خوانندگیه به نظر من.
ولی همین بزرگان ما حسود تشریف دارن. بعد منصور میاد بهترین ترانه واسه بم رو می خونه یه عده شروع میکنن به مسخره کردن. از اون جاست که افت منصور شروع میشه.
کاملاً تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما مشکل کجاست ؟!؟! به نظر من مشکل ترانه و ریتمه ! مشکل ملودی ها پیش پا افتاده و تکراریه که آفات داخلی بدون هیچ خلاقیتی و هیچ دانشی به ذهن کوچیکشون میاد و میفرستن واسش مجانی !! خب بدش نمیاد و ...
این ریتم به قول دستمون بم ( به قول بنده ناله و روضه البته در پایین آهنگ ) به درد منصور نمیخوره !! چرا ؟! به دلیل اینکه این ریتم ملودی با توجه به صدای منصور نیاز به ترانه ای متناسب با همین ریتم داره که قطعاً از خانم مریم اسدی ( که نهایتش یه شیش و هشت ول بده ) بر نمیاد . ملودی هم که با توجه به ترانس و از نام طرف مشخصه که چیه !!! که البته تقصیر این بنده خدا هم نیست چون این ترانه به صدای منصور نمیخوره
من طرفدار فرد میرزا هستم اونم به خاطر فضای سازی خوبی که انجام داده و خودشو ثابت کرده و نیاز به تعریف نداره ولی این کار افتضاح بود متاسفانه
یه مثال میزنم آهنگ «نازک نارنجی» (که سالومه تو برنامهی مزخرف سالی تاک مسخره کرد) منصور خواننده تو خوندن کم نذاشته، منوچهر چشمآذر آهنگساز و تنظیم کننده کم نذاشته، بابک روزبه کلمات کهنه و تکراری و دم دستی نیاورده تو کار خلاقیت تو کارش هست.نقل قول:
این مال سال 2002 هست هنوز مزخرف سازان وطنی نیومدن ببین شش هشتای بقیه لس آنجلسی اون زمان چه مزخرفاتی بوده.
آیا نازک نارنجی در مسیر ترانهی نوین ایرانه؟ نه، ولی یه کار سالمه.
وقتی زحمتهای این کار درک نمیشه معلومه منصور میرسه به «من باهات جورم» یه ترانهی راحت، فرمول دار، بدون زحمت. منصور با خودش میگه مزخرف باشه مردم چند ماه گوش بدن تا مزخرف جدید بیاد بیرون و همین جور ادامه پیدا میکنه.
حالا بازم منصور بقیه که نابودترن مثلا کارای آخر امید نمیشه یه بار گوش کرد.
نظر من هم ممکنه اشتباه باشه.
پ.ن: کار آخر ابی با شهیار و نوجوکی آخه چی بود این هم از بزرگان.
منصور - آلبوم رادیکال بزودی ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصور - آلبوم رادیکال بزودی ....
تیزر قدیمی زمان پخش آلبوم قایق کاغذی منصور
خیلی حس خوبی می ده مخصوصا صدای گوینده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستان 96 با رادیکال ... (sm50)
جو نده دهن سرویس همین روزا میاد آلبوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر (sm172)نقل قول:
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار واقعاً بزودی ...
منتظر باشید
گفتم دیگه کامینگ سون نزنم از دستم در رفت (sm120) اگه نیومد تقصیر من نیست (sm155)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز چی شده ؟ (sm70)نقل قول:
آها فهمیدم (sm120) خشی رو با همین دستام کفن میکنم اگه نیومد (sm2)
این روزها باهاش مستقیم در تماس هستم خبر قطعی باشه اول خودم اطلاع رسانی می کنم نزنی تو خط شایعه که خط خطی ت می کنم (sm59)
تو که باهاش مستقیم در ارتباطی بهش بگو یه فایل صوتی بده و بگه ای لاو یو سینجووووووووووووووووووول(s m2)(sm2)(sm2)نقل قول:
وجدانی حیف نیست از رابطم بخاطر فینچول استفاده کنم (sm2)نقل قول:
خواهیم دید (sm120)نقل قول:
خب بگه دی جی دی سول عاشقتم.از خداشم باشه(sm2)(sm2)نقل قول:
اینو با ارفاق می تونم یه حرکتی بزنم (sm2)نقل قول:
تبارک الله(sm59)نقل قول:
کامینگ سون رسمی در راهه ...(sm59)
همین فوریه ... (sm118)
پخش آهنگ "خوشبختى" از آلبوم " رادیکال " اول اسفند و موزيك ويدئو سوم اسفند
(sm59) و بلافاصله آلبوم ...
پخش آهنگ " خوشبختى " از آلبوم " رادیکال " اول اسفند و موزيك ويدئو سوم اسفند
موزیک : فرید زلاند
ترانه : کوروش سمیعی
تنظیم : راشا تقی پور
کارگردان : محمد رضا نو بهاران
رادیکالم آرزوست ...
تو آغوش منی یا من دارم خواب می بینم
قلبمو از عشق تو بی تاب می بینم
با لبخند تو آسونه تحمل کردنه سختی
چقد خوشحالم از اینکه کنارم شاد و خوشبختی
چقد خوشحالم از اینکه تورو تو زندگیم دارم
واسه یک لحظه هم حتی تورو تنها نمیزارم
چقد خوشحالم ازین که تورو تو زندگیم دارم
واسه یک لحظه هم حتی تورو تنها نمیزارم
یه شاخه گل تو دستامه، رو لبات گل آتیشه
تورو وقتی که می بوسم، چه آتیشی به پا میشه
موهات وقتی تو دستای نسیم شب پریشونه
خود خورشید هم از اینکه طلوع کرده پشیمونه