منم همینطور (sm59)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنـــــــون (sm23)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همینطور (sm59)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنـــــــون (sm23)
(sm74) من شرمنده ـتم حسام (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکسپرس عالیه (sm118)
(sm134) رضا یافت (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم لالا که صب باس بریم کارآموزی (sm25)(sm27)
کار منو کسات کرده(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور من از شرمندگی واسه سرعت بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Carnage 2011
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش دیدن داره
Contact 1997
میدونم شطه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیرایت منو کشته(sm70)
کاراموزی خوش گذشت(sm100)
95% تشکرهایی که از من شده رو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کرده (sm10)
چی شده؟ تازه اومده بودم گرمم بود مغزم آب شده بود بیش از این نمیشد ازم انتظار داشت (sm25)نقل قول:
حالا 2ساعت خوابید باز بفرما ببینم میگیرم یا نه (sm59)
خیــــــــــلی گشـادن اینا (sm138) مفت مفت پول نفت رو میخورن کارم نمیکنن لاشیا (sm138)