من که گفتم دیگه باید نوه های ما بره آلبوم عبدالمالکی رو بخره(sm172)(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
من که گفتم دیگه باید نوه های ما بره آلبوم عبدالمالکی رو بخره(sm172)(sm178)
آقا توو خرداد خیلی ولادت داریم، میشه بهش امید بست (sm2)(sm81)
اصلا اینا چشونه؟ میخوان صبر کنن مهدی یراحی آلبوم بده و بعد اون آلبومو ریلیز کنن؟ آخه اینم شد مدیر برنامه!!! به نظر من یه سنگ کم داره ایشون.(sm54)
خسته شدم از انتظار (sm178)
شایعه قبلی همون طور که گفتم درست نبود تاریخ بعدی که شایعه شده 4 خرداد هست محض اطلاع که زاییده ذهن فن پیج و افراد دیگس(sm27)
اینا هم خودشونو عقل کل میدونن. کلی دروغ سر هم می کنن بعد میانو میگن نمیدونم چرا نشد" .نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این علی عبدالمالکی هم هی میاد میگه عاشقتونم شدید و بعدم با این کاراش دهن همون طرفداران عزیزشو سرویسولاسیون میکنه.(sm172)
پخش آلبوم دوشنبه هفته اینده 4 خرداد شد به گفته شرکت پخش
یه نفر از دیر پخش شدن آلبوم تو سایت شرکت پخش گله کرده اونا هم جواب دادن. اینم عکس چت شون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار دیگه اگه خدا بخواد 4 خرداد میاد
الان لینک سایت پخشو پیدا کردم ادمین سایت جواب چند تا از کاربرا رو داده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اینبار دیگه از اون بارا نیس البوم افسانه ای وسعت صدا داره میاد. آخ جون . شما هم شاد باشید مگه چیه البوم علی داره میاد(sm137)(sm157)(sm58)(sm144)(sm199)(sm185)( sm164)(sm16)(sm200)
(sm118)(sm137)(sm144)(sm109)(sm78)(sm5)(sm185)
(sm127)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
...
پست قبلیم سه نقطه باشه بهتره . فقط بگم عجب روزگار داغونی شده (sm206)