خیلی ممنون آقا ابراهیم دمتون گرم هر چی تشکر کنم کمه ایول🌹❤
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون آقا ابراهیم دمتون گرم هر چی تشکر کنم کمه ایول🌹❤
با سلام : ورژن متفاوتی از علی شیبانی بنام ثریّا تقدیم به دوستان ------------------------------------------------------------------------
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dada [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفآ این آلبوم رو کامل بزارید کیفیتش خیلی خوب بود
با درود دوستان عزیز امیدوارم آخر سال خوبی داشته باشید. ترانه ای از عباس قادر ی میخواستم بنام مستی وراستی که در آلبوم بهترین های قادری از شرکت استریو پیاله اهواز پخش شده و بنده اون آلبوم را دارم ولی آهنگ مستی و راستی تو اون آلبوم نیست . اگر پیدا کردید ممنونم بفرستید .باز هم از شما هنردوستان عزیز بی نهایت سپاسگزارم .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تمام عزیزان ممنونم اگر این آلبوم استاد قادری را پیدا کنید و به اشتراک بگذارید .
MASTI VA RASTI tracklist
1. Gole Yas
2. Masti Va Rasti
3. Tamasha
4. Na Omid
5. Ki Mige
6. Meykhoone
7. Khoshgeli
8. Hedie Asemani
9. Jamileh
10. Cheshme To
11. Parasto
بسیار ممنونم دوست عزیز بسیار خرسندم از اینکه خواسته بنده را برآورده نمودیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 2580 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم واقعیتون چیه خصوصی برام بفرست . خوشحالم کردی خدا خوشحالت کنه
از دوستان میخواستم بپرسم این دو آهنگ از استاد جاوید علی نظری در کدام آلبوم هستند
اگر در آرشیو داشتید کاملشو بگذارید . تقدیم به همه خوبان که با خاطرات خوش گذشته مهربانی را پیشکش میکنند
از سروران و دوستان بازهم تقاضایی داشتم آلبومهای جهانگیر نصری را کامل اگر داشتید قرار دهید کیفیت بالا چه 320 و یا 128 - 2080 عزیز از لطف و عنایت شما سپاسگزارم بجهت آلبوم و صفحه علی جان نظری . که اوّلین بار بود که با این آلبوم صفحه همیشه جاوید علی جان نظری رو برو میشدم . دست مریزاد . ببخشید اسم عزیز شما را نمیدانستم و گفتم بیست هشتاد که میشود 120
ولی نمره بنده به همه عزیزان و شما دوست من بینهایت است
بازهم سلام به همه ی عزیزان .
توی گلها گل روی همه ی شما را میبوسم
دوستان ترانه ای با این متن اگر در آرشیو داشتید لطف کنید برای دانلود قرار دهید .
از هر راهی اومدی دوباره برگرد برو
نزار که من بسوزم در آتش عشق تو
سلام دوستان کسی میدونه خواننده این آهنگ کیه؟لطفا آهنگ کاملشو بذارید
سلام اسم خوانندش ، مری ، هست