ای گل شقایقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز بمون تو عاشقم
نمایش نسخه قابل چاپ
ای گل شقایقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز بمون تو عاشقم
ای دوست مزن زخم زبان جای نصیحت..........بگذار که ببارد بر سرم سنگ مصیبت(sm10)نقل قول:
مرو ای دوست...... مرو ای دوست.........مرو از پیش مننقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فرشته ام نه شیطاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی ام و چی ام همینم
قاطی پاتی شدا دوستان!
مرا اینگونه باور کن.....کمی تنها کمی بی کسنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر به بازار قلندر در نهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس به یک ساعت ببازم هر چه هست
ادامه بده درست میشه (sm25)نقل قول:
تو رو از دور نگاه کردم.......تو رو از دور بوسیدمنقل قول:
مرا اینگونه گر خواهی دلت را آشیانه ـم کن... من آن نشکستنی هستم بیا و امتحانم کن...نقل قول: