طرف بفهمه آپ میکنم تحویلم میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرف بفهمه آپ میکنم تحویلم میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نصف اینجا شمالی ان !!!! (sm27)
(sm2)نه راست میگفتن تو بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ینی شک نمیکنه چرا اینقد زود زود بهش سر میزنی !!!!
سینا آپ میکنی احیانا حرام نیست ؟ (sm2) خلاف شرع و این مسائل
نه مثه شیر مادره !!!!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمارمو که داری 0911 (sm2)اخرش 433نقل قول:
برا شما چرا گیر نمیکنه برا من هر 5 دقیقه گیر میکنه که (sm81)
نه دیگه گاراگاه که نیست (sm2)نقل قول:
من آپ نمکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف امیر اینا دیر میرسه من پولشو از امیر میگیرم به نیابت از اون میخرم براش آپ میکنم خودمم گوش نمیدم (sm70)
دیگه با اونا چیکار میکنه من در جریان نیستم به منم مربوط نیست (sm2)
نقل قول:
- (sm2)جواب اخوندی میدی
به چطوری ؟؟؟ (sm54)
از این طرفا ؟؟
(sm70)ساجده ، تو هم همون دختر دافه ی پیجی ؟ (sm2)
اره یادت همش می باختی (sm2)
من سرم جای دیگه گرم بود حواسم پرت بود وگرنه عددی نبودی
- (sm2)
(sm19)اخ جون اذان
بله بله :))
(sm50)برزیل روسیه 1-1
ست سوم 2تا روس جلو هست
16-14
بخاطر این کوچولوها بازی دیشبو صحنه آهسته دیدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm70)والیبال دیدی دیشب؟نقل قول:
نه حوصلم نمیکشه (sm70)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
باور کن (sm70)نقل قول:
به زور دو سه تا بازی آلمانو دیدم امسال (sm25)
(sm70)بگو سر کار میرم میگم باشهنقل قول:
ولی عدم حوصله تو کتم نمیره
خو بعد افطار کی سر کاره ؟ (sm70)نقل قول:
من خوابم میبره پای تی وی (sm70)
(sm2)پیر فرتوتنقل قول:
برزیل 2 ست برده روسیه 1 ست
(sm25)
(sm98)
(sm2)نقل قول:
(sm77)برزیل برد ست سومو
(sm2)پاره میکنه ایرانو
(sm70)
طفلک روسها 5 ست با ما بازی کردن دیروز
خسته هستن
پیانو دست چپ و راستم هماهنگی نداره (sm81)
سعی کن با هر دو دست بزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)زدن نقش مهمی داره اساسانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر دو تاش دارم سعی میکنم بزنم پیانو ولی تا الان هماهنگی حاصل نشده (sm9)
مچ دست چپم هم کلا از کنترل خارجه (sm70)
(sm70)اگه از بچگی با هر دو دست میزدی مشکل پیش نمیومد
لاشی تو ادم نشدی هنوز (sm2)
هی دارم بعد زدن هام واژه پیانو رو هم اضاف میکنم برای ذهن های خراب (sm59)
گفتی کجا می شینید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]