شیلتر شدیم نقلا پرید! (sm25)
برم دوباره نقل بگیرم! (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
شیلتر شدیم نقلا پرید! (sm25)
برم دوباره نقل بگیرم! (sm27)
خوب شد ؟؟؟ (sm81)
حالا هی عکس لب بزارین (sm2)
یا خدا چرا اینطور میشه.
کلی نقل گرفتم، آدرس عوض شد و پرید! (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بحال سایت شیلتر بود الان سرعت زیر خط فقر ؛ چطوری پستو بزارم؟ (sm70)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا اصن ریده ؛ دیرو داشتیم با بچه ها حرف میزدیم امسال نمیخواد بازار خوب شه ؛ ینی هیچ صنفی نیست بگه بازار خوب شده ، هفته پیش مشتری از تهران داشتم یارو گفت حالا تو کار شما دست زیاده من یه کاری دارم که تو ایران تکه بازار منم خرابه ، گفتم چیه کارت ، گفت گلای نمیدونم چی چیه بامبو یه چی تو همین مایه ها ، میگفت با این که من تکم و دست زیاد نیست تو کار من بازار افتضاحه ....
فقط نمیدونم چرا کرایه ها هی دوبل میشه ، یکی هم نیست یقه این مالکا رو بگیره ، مگه داریم دزدی میکنیم هر سال دوبرابر میکنن (sm50)
اونبارم بهت گفتم نقلای طولانی رو کپی بگیر ، گفتم یا نگفتم ؟ گفتم یا نگفتم؟ گفتم یا نگفتم!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کودکي از مسئول سيرکي پرسيد:
چرا فيل به اين بزرگي را با طنابي به اين کوچکي و ضعيفي بسته ايد؟ فيل ميتواند با يک حرکت به راحتي خودش را آزاد کند و خيلي خطرناک است!
صاحب فيل گفت:
اين فيل چنين کاري نميتواند بکند. چون اين فيل با اين طناب ضعيف بسته نشده است.
آن با يک تصور خيلي قوي در ذهنش بسته شده است.
کودک پرسيد چطور چنين چيزي امکان دارد؟
صاحب فيل گفت: وقتي که اين فيل بچه بود مدتي آن را با يک طناب بسيار محکم بستم. تلاش زياد فيل براي رهايي اش هيچ اثري نداشت، و از آن موقع ديگر تلاشي براي آزادي نکرده است.
فيل به اين باور رسيده است که نميتواند اين کار را بکند!
در همان لحظه فيل با يك حركت طناب را پاره كرد و خاره كودك و صاحب فيل را با هم گــ.اييد و هردو را به 7 روش غير ممكن از كــ.ون كرد !!!!
نتيجه اخلاقي: باور هايتان را تغيير دهيد تا دنيايتان تغيير كند و بگــ.ا نرويد
تو جاده بنزین تموم کردم یک 206که راننده اش دختر وایساد گفت چی شد می تونم کمکت کنم گفتم بنزین تموم کردم اجازه میدی از ماشینت برای پرایدم بنزین بکشم گفت مگه بنزین 206به پراید می خوره هیچی دیگه الان با پای پیاده دارم می روم کربلا ای اعلمدار حسین نیامد نیامد
همراه بیمارکیست؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.موجودیست که بر روی صندلی تا شو زندگی میکند و از شیرینی خامه ای و آب میوه تغذیه می کند این موجود علاقه شدیدی به ایستگاه پرستاری دارد و در اولین فرصت خود را به آنجا می رساند, و حساسیت شدیدی به جریان سرم دارد....
یکی از جذابیتهای ایران برای من اینه که قربانی تجــ.اوز بیشتر از متجــ.اوزگر مورد ملامت قرار میگیره.
ﺁﺧﻮﻧﺪﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻣﺘﺮﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﻭ ﭘﺴﺮ ﺭﻭ ﻟﺐ ﺗﻮ ﻟﺐ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ!!! ﺑﺎ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﻣﯿﮕﻪ : ﺷﻤﺎ ﭘﺪﺭ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ؟ ﺷﻤﺎ ﺷﺮﻡ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ؟ ﺣﯿﺎ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ؟ ﺩﯾﻦ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ؟ ﻣﺬﻫﺐ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ؟ ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﺣﺎﺟﯽ ﻫﻤﺸﻮ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻣﮑﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ....... ﻣﮑﺎﻥ
سگها پدرم را گاز میگیرند ...
او مادرم را کتک میزند ...
مادرم پشت دستم را داغ میکند ...
من سگها را با سنگ میزنم ...
هاری در خون ماست!!!
آنکس که بهشتِ زندگی را برایت جهنم کرده
مجبور است متقاعدت کند که:
بهشت جای دیگری است!
- کارل پوپر
اکو قلب خیلیسکــ.سیه، مخصوصا اونجاش که خانم دکتر دستمال میندازه رو شیکمت و میگه خودتو پاک کن
یه بارم اومدم آرزو بکنم رفتم خونشون دیدم امید اونجا نشسته
خلاصه کلا برنامه عوض شد !
یه بار از معلم جغرافی پرسیدم،
چرا ابرها اول صدا میدن بعد میبارن؟
گفت:تو میری دستشویی اول میرینی بعد میگوزی؟از همون موقع عاشق درس جغرافى شدم...
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم پستای تنهایی تون رو باور کنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا غیب شدن شب جمعـه تون رو
اااى آدم های مظلوم نما •_•
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
من پول وماشین و خونه نمیخوام من تو رو میخوام عشقم
...
.
جمله ای که پسرا آرزوی شنیدنشو دارن!!
ولی کور خوندین دخترا همشو میخوان !!! :)))))
ﯾﻪ ﻧﻮﻉ ﺳﮑــ.ﺲ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ:
ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﯾﺪ ﻃﺮﻓﻮ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﮐﻨﯽ
.
.
.
.
ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﺳﮑــ.ﺲ ﻣﯿﮕﻦ ﮐُﺘﻠﺘﯽ
من فک می کردم مالک ما فقط حروم/ زادس / (sm50) دقیقا هر سال 100 تومن می کشه رو اجاره (sm50) خدا لعنتش کنادنقل قول:
دادا اصن ریده ؛ دیرو داشتیم با بچه ها حرف میزدیم امسال نمیخواد بازار خوب شه ؛ ینی هیچ صنفی نیست بگه بازار خوب شده ، هفته پیش مشتری از تهران داشتم یارو گفت حالا تو کار شما دست زیاده من یه کاری دارم که تو ایران تکه بازار منم خرابه ، گفتم چیه کارت ، گفت گلای نمیدونم چی چیه بامبو یه چی تو همین مایه ها ، میگفت با این که من تکم و دست زیاد نیست تو کار من بازار افتضاحه ....
فقط نمیدونم چرا کرایه ها هی دوبل میشه ، یکی هم نیست یقه این مالکا رو بگیره ، مگه داریم دزدی میکنیم هر سال دوبرابر میکنن (sm50)
100 تومان چیه دادا اینجا کمه کمش خیلی باهات حال کنه یه تومان میکشه رو اجاره ، تازگیا یاد گرفتن کل اجاره رو همون اول میخوان ، دیگه رسما گندشو در آوردن ؛ عین سگ میدویی از تمام تفریحاتو گردشت میزنی موقع تمدید قرارداد هر چی جمع کردی رو باید دو دستی تقدیم مالکا بکنی چون کل اجاره رو پیش میخوان ...نقل قول:
دلت خوشه ها ، خدا اگه بخواد کسی رو هم لعنت بکنه منو تو هستیم در باقی موارد کاری از دستش بر نمیاد ...
ی مشت عوضی که فقط پول واسشون مهمه و می دونن مستاجر به هر سازشون می رقصه / در کل هر روز گندتر از دیروز / آیندمون چی میشه کسی نمی دونهنقل قول:
زده حال زدن دیوسا شیلتر کردن (sm3)
صـــــــــــــــابر (sm74)نقل قول:
خانم منشی چه بی رحمانه زیبایی (sm50)
خداییش من یه مغازه دیگه دارم که مالکش تو عامریکا زندگی میکنه ، یه زن و شوهر مسن هستن ولی انقده باحالن که نگو دادا ، پارسال اومده بود گفت من که سال دیگه ایران نمیام دو سال دیگه عید میام ، شاید خانومم اردیبهشت بیاد اگه نیومد که هیچی هر وقت اومدم تمدید میکنیم و این حرفا ، بعد بهم گفت نگاه تو عامریکا مالک و مستاجر یه قرارداد مینویسن بعد زیرش مینویسن هر سال موقع تمدید قرارداد ده درصد به مبلغ قرارداد اضافه میشه ، منم با تو میخوام همینجوری قرارداد ببندم ، منم که از خدام بود درجا قبول کردم ، رو دم همه هم موند که عجب مالکی دارم.نقل قول:
میخوام بگم اینا که ادعای مسلمونی دارن و تا حرف از اسلام و دین میزنی رگ گردنشون باد میکنه میخوان جرت بدن انقدر بی رحمن هر سال دو برابر میکنن اجاره مستاجر بدبختو ، اونا که خدا ندارن و اگرم دارن یه گوش هاز زندگیشون هست به عنوان یه عقیده شخصی و از نظر این اساتید اونا کلا همشون جهنمی هستن چطوری با مستاجراشون رفتار میکنن و چقدر قانونی عمل میکنن و اضافه نمیگیرن ، حالا یه هزارم درصد فکر کن اینا بقول خودشون میرن بهشت ، اونا هم همه از دم میرن جهنم ....
منم یه دفعه چشمم منشی شرکت ADSL درنا سمنان رو گرفته بود تحقیق کردم دیدم صاحاب داره رکب خوردم (sm2)
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بود بکی نبود .. غیــر از رسول اونکاره هیچکس نبود ...
روزی روزگــاری در شهــره خرابه ای بنامه لاهـــه خــانواده ای فقیــری زندگی میکردند ... این خــانواده در چــاله میدان زندگی میکردند و ذاغــه نیشین بودن ... پــدر خــانواده .. ســـاقی عرق سگـی بود ...
مــــادر خــانواده هم به شغــل شریفــه جنــ.د گــ ی مشغــول بود ..
دختــر خانواده همــ بزنم به تختــه کلا تو فـــازه بده بســتون بود...
عــــاما داستان مــا در مورد پســر این خانواده بود .. کسی نیست جــزء پتـــروس .. معروف به پتروس اُوبـ.ـی ... بچــه ای دیــ.وث و تــُخسی بود ... از اون کــ.ونده پوروهــا ...
یه شب که دید مــادرش دوست پسرشو آورده خونه و در حــال دخــ.ول هستند .. برایه راحتی مادرش از خانه زد بیرون ...
همینجوری رفت و رفت تا گروهی از ارازل اوبــاش پایینو دید ...
پتروس رو خفت کردن ...
بــردن لــب ســـَـــد .. چون ویـــو view قشنگی داشت ....
بچه های پایین دانــه دانــه به نظــم و ترتیب کیــ.ـون پتروس گذاشتن ..
همون لحظــه صدایه فرت فرتی اومد .. همه دیدن این ســـَـــد سولاخ شده ناکس ... همه از محل حادثه فرار کردن که نکنه ســَـــد بترکه و اینارو به گــ.ا بده ...
پتــروس که موقعیت رو طلایی میدید و هیچوقت کردن رو تجربه نکرده بود ... با یه حرکت آکروباتیک شــ.ومبول خودرا فرو کرد تو سولاخ ســـَـــد ...
حــالا هی میخواد در بیاره و نتونست ...
اونقد جیغ زد تا مردم ریختن و این وضعیت پتروس رو دیدن ...
اون موقع بود که فهمیدن .. پتروس اوبــ.ی جـــون همرو نجــات داده ...
چندی بعــد شــ.ومبول طلایی پتروس نماد مهمی شد تو کشور و میدان ها .. استادیوم ها و بلوار ها را بنام پتروس شــ.ومبولی نامگذاری کردند ..
بد بختی من اینه که مال من بی صاحاب افتاده داری حیف و میل میشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ زدم به رفيقم ميگم كجايي؟
ميگه هيچي با بچه ها نشستيم خونه
ميگم مگه كــ.صخولين شب جمعه خونه نشستين برين بيرون تفريح كنيد
ميگه مگه ما الافيم بريم بيرون ما تفريح هاي مفرح تر داريم
ميگم مثلأ چه تفريحي ؟؟؟
ميگه هيچي منتظريم اكبر عاقا همسايمون با زنش برن رو تخت بعد ما هم فال گوش وايستيم بعد از اينور داد بزنيم نونو پنيرو باميه اكبر بزن تو زاويه
يعني از همين تريبون اعلام ميكنم تفريحات مفرحتون تو كــ.ونم ديــ.وثا
:))))))))
صابر یعنی عاشق این داستان هاییم که میزاری (sm2) آخر خندس (sm2) خدا خیرت بده دل مارو شاد میکنی (sm59)
فدا بشم دادا ، دم اون دیوونه ای که میشینه اینا رو مینویسه گرم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه دلت شاد باشه رفیق (sm127)
یه رفیقـــی داشتیم ... معــروفــ بود به قــاســـم پولیکــا ...
طــوری ترتیب دوست دخترشـــو داده بود ...
دوست دختــرش وخــتی ازدواج کرد :))) شوهرش واســـه گــُــشادیه روده طلاقــش داد :))) خخخخخخخ
بضـــی ها عـــادم نیستن ... هیــولان :)))
خــانم ها زیاده روی نکنین .. کلفت هم زیادیش خوب نیس :)))
دستهات را
که باز کنی ،
به هیچ جا بند نیستم ،
سقوط میکنم
عباس معروفی
پسر خاله و پسر داییم که جفتشون هم سن من بودن و البته بی کار هم بودن به درجه بزرگ متاهلی رسیدن (sm59) حالا من میام با نوید و صابر سر مارک صابون بحث و تبادل نظر می کنم (sm2)
باو اینبار اصا به کپی کردن نرسید، تازه همه ی پست ها رو دکمشو زده بود که نقل بگیره، رسیدم صفحه ی آخر یه رفرش کردم آدرس عوض شد و همه ی نقل ها پاک شد. (sm120)نقل قول:
برقمون رفته بود! (sm50)نقل قول:
وقتی روزانه قیمتا بالا میره چه انتظاری داری؟! (sm50)نقل قول:
آدرس جدید : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا کردن آدرس های بدون ***** : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیسبوک : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm70)
دوباره منو صدا کن / دلمو بازم بلرزون / هر چی فانوسِ بسوزون / شبو از صدات بترسون /
ــــــــــــــ
با این آهنگ چی میچسبه ؟ (sm50)
(sm27)