اینقدر از دی روسی تعریف کردی .. اخر بازی مربیشون کل باختو انداخت گردن دی روسی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر از دی روسی تعریف کردی .. اخر بازی مربیشون کل باختو انداخت گردن دی روسی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بابل قدیم چه قرعه مزخرفی خوردیم
کاش میشد کارلتو حذف نشه تیم نفتی حذف شه (sm120)
(sm120)رئال و من سیتی قرعه هاشون صفا سیتی
به راحتی صعود میکنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی که گروهش مزخرف تمام(sm2)
تصویر گستر پاسارگاد ...
آلبوم امروز میرسه تو فروشگاه ها و فردا پخش سراسری میشه ....
اعععع به سلامتی مبارکش باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر خوراکش جوکای بی مزه بود(sm2)
احتمال زیاد امشب می تونه به فنا بره و پخشش کنن
مث پارو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شبی بود خدایی
این زمان نقل و انتقالات هم به پایان رسید این چند تا ایرانی هم جایی نرفتن.. چی میشه الان؟(sm54)
هعییی(sm50)
کدوم چندتا ایرانی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوتا شاید بیان ایران ولی کریم موندنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامین و احسان
امروز رفتم و آمار گرفتم از آلبوم ،
کاور البوم خیلی خوف تشریف داره ...
فرصت نقل و انتقالاتی در کشورهای ترکیه، اسکاتلند و دانمارک در پایان وقت اداری امروز به پایان میرسد. پنجره هلند هم فردا بسته میشود.
پس احتمالا بره ترکیه
البته رامین هم فکر کنم بازیکن ازاد... مشکلی نداشته باشه هروقت بخواد بره تیمی(sm120)
تراکتور می خره ...
انضاری فرد رو میگم.. احسان که 100% ایرانه.. حالا تراکتور یا سپاهان... رامین هم معلوم نیس
یه درامر جدید هم هست تو آلبوم ...
کیه؟
بازیکن آزادن مشکلی نینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج صفی و کریم قرار داد دارن.. فقط رامین ازاده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دیگه نمی شناسم
و سردار که دوباره لیورپول و ارسنال رو پیچوند و تو روسیه موند(sm2)
(sm2)
خوشبختانه دیگه خبری از ناله های و روضه نیست ...
پاریس می خواد 70 تا بده واسه مارسیال
آلبوم زیر آپ
10 درصد....
من همین الان انقلاب بودم...هیچ خبری از آلبوم نبود...نه پوستری نه عکسی. دیگه حداقل یه روز قبل انتشار مغازه ها پوستر رو میزنند.. فک کنم آلبوم مالید...
40 درصد
80 درصد
95 درصد
چه حمکنیست در این مردن
در عاشقانه ترین مردن
و مغز را به فضا بردن
و گریه را به خلا بردن
چه حکمتیست که در اغاز نگاه من به سر انجام است............
ببر به نام خداوندت که لطف خنجر ابراهیم به تیز بودن احکام است
نبخش مرتکبانت را که تو حکم واجب الاجرایی (sm50)
110 درصد (sm77)
نپاشی رومون(sm2)
هنوز حلقه دستانش به دور گردن خیام است(sm50)
138 درصد