پدارم پاریزی(sm127)(sm127)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
پدارم پاریزی(sm127)(sm127)(sm127)
من همان کوهم که پرپرم کردی(sm74)
صفاریان چطوره؟ من هنوز دان نکردم
تجربه ی شخصی : دنبالِ تحلیل کردن نباشین. لذت ببرید فقط (sm50)
(sm2)
پیام بازرگانی وسط آلبوم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
10 تراک آپدیت شد (sm2)
دل من(sm25)
لحن محسن تو هر تراک فرق میکنه(sm50)این بشر تو تغییر لحن فوق العادست
شیدایی چقد بده
شیدایی(sm118)
(sm185)شیدایی
تا الان فوق العاده عالی
ترک یک و دو عاالی
شاه مقصود (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه رو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا دل من قطعه ی هیت سال میشه (sm59)
خجالت بکش یا شیخ الرئیس (sm2)نقل قول:
اوه گیتار شاه مقصود ..سولو را (sm118)
اقا پدرام شعرش خیلی خوبه(sm50)
شاه مقصوووووود (sm74)(sm77)
متصل بهتره(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد شاه مسعود (sm2)
بالاخره کامل شد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکمیل شد
پریشان (sm77)
35 % (sm50)
خسته نباشی و دمت گرم(sm127)نقل قول:
(sm70)من هیچکاری نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
زیرنویس آلبوم
گنج سخن : هر گاه زنی به شوهرش نگاه کند و شوهرش به او نگاه کند ، خداوند به دیده ی رحمت بر آنها می نگرد
میلاد دیوث نتونستی البوم بروسونی تالارت پرید(sm2)
این نسخه یبا اینکه مورد نظرم نبود ولی از تموم ریپای دیگه بهتره تا الن ..
از بیپ تیونز منظورمه و سایتای دیگه که 256 میذارن .. :l
(sm77)
اقا شیدایی خوراک رقصه(sm120)
من هنو ترک 1 هستم فعلا نمیخوام گوش کنم ..
فرار کن فرار (sm77)
اوه شت (sm54)