به آهنگ میخوره کار خودش باشه ولی با این همه تگی که زده و حرفاش بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به آهنگ میخوره کار خودش باشه ولی با این همه تگی که زده و حرفاش بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دمو که خیلی شبیه تنظیم های سعید زمانی هست شک نکنید کار اونه و تو حال هوای تنهاییام هست خود شادمهرهم تو کپشن گفته با بچه های البوم تجربه کن دوباره کار میکنه.فقط قبلا گفته شد اعتراف و میلاد هاشمی تنظیم کرده پس این دمو اعتراف نیست.
کجاست اون شادمهری که مو رو به تن ادم سیخ میکرد
فاصله گرفته خیلی زیاد
موافقید
اهنگ هایی که شادمهر میسازه با ادم حرف میزنن لامصب
نیاز نیست روش بخونی
در کل دوست داره هوادراش رو تو کف نگه داره... از قبل عید همه رو با قلب ساعتی مشغول کرده بود و حالا هم این...
این اصلاً خوب نیست به نظر من... کارش شده کنسرت پول و پول
پول باعث شده وقت کافی برای آهنگسازی نداشته باشه. و نظر هوادارایی که از موسیقی سر در میارن براش کم اهمیت شده.
اره الان فقط فکرش شده کنسرت با پول (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
همش نتیجه به به های الکی اینستاگرامه
هر چند بی تاثیر ولی بچه ها بیان اینستاگرام
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشماتون رو ببندید
تصور کنید کنار دریایید
نصفه شب
صدای موج دریا
اتیش روشن کنید با اون صدای جیلیز ویلیز اتیش
اهنگ رو پلی کنید :
امشب انگار خون تازه ای توو رگ های منه
یکی از عمق سکوتم داره فریاد میزنه ...
در همین لحظه میشه مُرد :))))
(sm10)
لحظه ندیدنت آخر راه منه(sm172)
من فریبا رو می خوام ، خدا خودش اینو می دونه(sm51)
(sm172)
توی قلب کوچیکم
جاتو محکم میکنم
(sm19)
تو هر جارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی
به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی
(sm51)(sm70)نقل قول:
سلاااااااااااام
خیلی درگیر بودم این چند وقت
الانم از محل کارم اومدم
همه چی رو به راهه ؟
سلام پارسا جان خوبی؟؟ آره مثل همیشه شادمهر طرفداراشو گذاشته تو کف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم شادمهر 4سال کار نکنه در عوض یه آلبوم بده که آهنگسازی و تنظیم مال خودش باشه....(sm74)(sm74)
آلبوم آخر تو آرشیو داره خاک میخوره.تنها وارث و گمت کردم و معروف رو تکراره.(sm74)
همشم آهنگساز خودشه...(sm172)
بچه ها همین حرفا رو بیارین اینستا
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد باید کمپین تشکیل بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا امسال البوم دوم تو راه
نقل قول:
دیگه دیگه (sm50)
ای همه ی وجودِ من
نبودِ تو
نبودِ من
(sm50)
صحبتهای شادمهر درباره شعر و خوانندگی و موسیقی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان تو این ویدئو چی گفت
حرفاش با عملش تناقض داره.میگه همیشه دنبال موسیقی بودم و خوانندگی دوست نداشتم کاری که الان عکسشو انجام میده
(sm155)
نقل قول:
فربد میگه بعضی آهنگای من ترانه هاشون خیلی قوی نیستن و من اونقدری که به موسیقی علاقه دارم به خوانندگی علاقه ندارم....
(sm27)
نتونستم کنار تو شبیه ارزوت باشم (sm74)
(sm50)
قلب ساعتی کنسل شد
پست جدید شادمهر حکایت از آهنگسازی و تنظیم خودش با شعر آرش محرابی داره.چون به غیر از ارش محرابی کسی رو تگ نکرده.
چیز عجیبی نیست برای ما.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما عادت کردیم دیگه به این کارها.