دیوث صادق گوش نداده بودی مگه؟(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث صادق گوش نداده بودی مگه؟(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر اینا که تو میگی اصن نمیشه(sm2)
پوریا تو اگه فهمیدی این صابر چیکار کرد به منم بگو(sm2)
اصن خط قبل name تکون نمیخوره بعدش تکون میخوره که فقط فضا زیاد میشه(sm120)
مال تو اصن کلا فرق میکنه .. به غیر ازون خطی نیست که کشیده بشه .. تو هر جاییم که گفتی کلیک راست کردم نشد ولش کن .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm1)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه تیر مگه تو هم مشکلِ هادی رو داری !؟
بیا با هم بریم مطبِ اکبر من خودم خوبتون کنم !!! (sm2)
نه جانِ خودم تکون می خوره !
اصلا از آرش خواننده بپرس که خوب تکون میده ! (sm2)
همون فضا زیاد بشه در نتیجه محیط هم برای کار های خوابیده آماده میشه ! (sm59)
به جز اینا منظورمه:نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اینا:
(Shakh Be Shakh (Ft Sadegh
Khoone
(sm59)
چیشده؟! به خدا من کاری نکردم، هر کی گفته دروغ گفته (sm74)نقل قول:
حسین ناموسا یه دو دیقه قاط نزن من خودم صابرو روشن میکنم (sm2)
پ.خ هم غیر فعاله که (sm2)
حتما آیتونز رو تا عمقِ 90 متری آپدیت کنید ! (sm51)