نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ها به باد رفته سرِ اپل . . . (sm50)
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ها به باد رفته سرِ اپل . . . (sm50)
(sm2)
یکمی صبر کن من سوال نیستم جواب دارم(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایِ خوبِ پشتِ ساختمونِ اپل رو دیدی !؟ (sm2)
روم سیاه ! (sm50)
(sm2)
تو بیا اصن منو بکن .. (sm2)(sm151)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا رویِ صندلی یِ بغلی یِ من نشسته از روی دستِ من می نویسه ! (sm2)
(sm128)راحت شدم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
(sm27)
(sm120)نقل قول:
شانس اوردیم اولین عروس دوماد رسیدیم برا عکاسی و باغ و ...
تونستیم 18:30 برگردیم خونه تا 20:30 بخوابیم
وگرنه خیلی بد میشد(sm120)
نزدیک 2 سال انتظار تمام شد(sm7)
خصوصا 4 ماه اخیر بعد از سربازیم خیلی فشار روم بود بخاطر اینکه عروسیو دیر گرفتم(sm172)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]