طرفدار یوونتوس هستم . عشقه . اما خیلی فوتبالی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرفدار یوونتوس هستم . عشقه . اما خیلی فوتبالی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که از خدامه لیورپول ببره همش منچسترسیتی ببره و جام بگیره (sm25)
خوبم شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت عزیزی
خداروشکر (sm62)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی واسم (sm127)
خوب میبینیم که میلاد عکس از سیگار کشیدنش گذاشته (sm55)
(sm2)
(sm120)
آقا من گوشی قبلیم الجی بود بعد یکسری فایل Note داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی رو فروختم و ار این نوشته ها بک آپ گرفتم
فرمت این بک آپ lqm هستش
حالا این فایلهای روی گوشی شیائومی می نوت 3 ساپورت نمیشه
نرم افراز خاصی شما سراغ نداری برای اجرای این فایلها؟
داخل ایتالیا فقط آس رم رو عشقهنقل قول:
ببخشید اینو میگم پس گورخر هستی (sm2)نقل قول: