دارم فکر میکنم چیا رو گوش میکنی ما چی گوش میکنیم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم فکر میکنم چیا رو گوش میکنی ما چی گوش میکنیم (sm120)
از اون زن زلیل هایی هاااااااااااا (sm2)
(sm150)(sm290)
بابا این چند وقته قشنگ زدی تو کار شادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدجهان - پهلان (sm2)
رفتی تو صفحه موزیک ویدئو های ترکی اسپم دادی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همینجوریشم نزده مسته (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی باحالن آهنگاشون شاد میشم من زیاد آهنگ غمگین گوش نمیکنم کم گوش میکنم اگر همش غمگین گوش کنم افسرده میشم نزدیکه عیده باید همش شاد گوش کنم (sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان، حداکثر سایز آواتار، 255*175 هست؟