(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر
پرنده پَر کشید از آشیونه با خداش
میگفت به گِل نشسته کِشتیشون با ناخداش
میرفت یه جایِ دور ، به قلبِ شهرِ نور
یه جا که مَردمش ، میدن بِش آب و دون
پرنده خسته بود جفت چِشاشو بسته بود
درونش وصله بود ، قلبش هم شکسته بود
میترسید از عکسش توویِ آب
میلرزید هر لحظه توویِ خواب
(sm50)
سلامتی (sm59) تو بگو چه خبر سالمی خوشی بعد عروسی ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ماه به انتشار آلبوم جدید بلک فیلد مونده (sm111)
استیون ویلسون گفته بهترین آلبومشونه (sm118)
( کج کلاه خان ) & ( گل پری جون ) رو دی وی دیشو داری (sm50)(sm98)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم به جان خودم .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm228)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی انریکه رو دارم بهترین آهنگا داخلشه با کیفیت بالا .. (sm120) کی میخواد تا آپلود کنم ..
کسی خواست تا بزارم (sm51)
چند تا دی وی دیشو میخوای من بزارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]