زود دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
زود دیگه
ولی خیلی حال میداد ارسنال قهرمان شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوزو من 8 صبح تا 5 دانشگام(sm70) هر روز میام اینجا من تو باخت 5-0 الکلاسیکو هم اینجا بودم(sm2) مثه شما نیستیم 90 درصد هوادارامون مالزی و چین و ژاپن باشن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوفان بوده لامصب
باد نبوده ديگه
ممد پفيوز ِ آشغال (sm3)
اینجا همچنان خاک میباره دیگه حتی دبستانیا هم تعطیل نمیکنن ما انتظار تعطیلی دانشگاه رو داشتیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد خودمون سویا رو چکار کنیم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم بعد گل دوم بارسا که گفتی لالیگا پر ورق برگشت (sm2)
نوید سگ دیوث لاشی هرزه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نحسی این همه جا جواب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اینیم دیگه(sm2)نقل قول:
سویا رو که خودمون عمرا حتی مساوی کنیم(sm2)با والنسیا هم میبازیم با سلتا مساوی میکنیم یعنی اگه بارسا برینه ما بدترش میرینیم(sm2)