فولاد یکی زد(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
فولاد یکی زد(sm3)
خاک بر سر نفت(sm3)
اون بازی ای که بارسا تو 20 دقیقه اول کرد من گفتم 6 تا میزنه دهن سرویس از سقه سیا بدتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فيلم در ميان ِ ستارگان ِ كريستوفر نولان رو ديدي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشون ميده دنيا وقتي به آخرش ميخواد برسه همه جا رو گرد و خاك ميگيره
همون موقع ياد تو افتادم
گفتم اين سگ تو اهواز همش گرد و خاك خورده يحتمل آخرين نفري هم هست كه روو زمين ميميره (sm2)
مرتيكه الدنگ ِ پپو گلابي (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم از این حرفا که میزنی به قهرمانی امیدوار میشم (sm2)نقل قول:
گه نخور الان نفر بعدی منم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفر ِ بعدي كجا تويي (sm2)نقل قول:
تو عادت داري. ميتوني شرايطو تحمل كني (sm2)
کیون کالیسی قسمت اول می زارن (sm118)
برادرم اموزشی افتاد 05 کرمان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوادگی گه شانسیم(sm2)