(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العادس (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرابم مثلِ خرمشهر ولی تو خرم آبادی (sm74)
(sm50)چجور مجوز دادن
دخیل میبستم به دستگیره در
لابی بهروز کچل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی چاره صفاریان(sm2)
خیالم رِکسِ آبادان (sm54)
متصل پیشرفته تر قلاشه(sm2)
تو یک ساعت بازید
بازدید : ۳۲۱۹۶
شاه مقصود 😑😑😓
ولی پدارم ترکوند بخدا حال کردم(sm118)
اخیراً مُد شده از اماکن استفاده میکنن تو خزعبلاتشون (sm2)از تونل کندوان بگیر تا رکس آبادان (sm2)
توی متصل وسطاش عربیه
یه چیزی تو مایه های علی ولی الله و علی حبیب الله داره میگه فک کنم
دقیقننننننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شادی چه خبر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن تو تنظیماش کاملا از فضاهای جدید و ریتمای نو استفاده کرده اصن یه چیز دیگس
تو فعلاً همین خزعبلاتو گوش بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر شاه مقصود (sm77)
میشه یه خط توضیح بدی ما هم یاد بگیریم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریشان شروع شد گفتم زدم GOT رو باز کردم (sm2)
با هم داریم گوش میدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ببند فعلننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان(sm2)
(sm27)نقل قول:
(sm118) ترکوند محسن
بچه ها بزقوش رو بیشتر تحویل بگیرین خیلی کمک کرد .. :l
چه کمکی کرد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بگم بدتون میاد حمله میکنن ... نظر شخصیمو میگم
آخه این خزعبلات ریتم داره ؟ نه یکی بیاد بگه ریتم ملودی تراک ها رو . کدوم فضا ؟ افکت وکال رو میگی فضا ؟ وکال عربی رو میگی فضا ؟ اینو که اصفهانی 10 سال پیش کار کرده بود
ببند (sm2)
شرمساری (sm81)خوراک خودمه (sm81)
(sm2)به اوناش دیگه کار نداشته باشین رکورد ریلیز رو زدیم ساعت 8 ..
شاه مقصود(sm74)
فقط بلدین به به چه چه کنین . چیه این آخه . ضعیف ترین البوم چاوشی به نظر من همینه
8 هم نشده بود فک کنم چن بود ..
راسه میگه من بودم اینو کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو میلاد لاشی ..
ملودیای عجیب غریبی برای چنگیز تصور میکردم
عجب حلوای قندی تو (sm50)نقل قول:
کاور ها رو هم بزارید
(sm2)نقل قول:
سینجول محسن عکس نداره تو کاور ؟