(sm111)(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تکراره .
ولی اچ دی نه داریمش .
ضبطش می کنم .
اگه خواستی بگو می زنم آپ . (sm176)
ساعتِ 10 یا 11 !؟
آلبومِ جادویِ عشقِ مهرداد آسمانی چه قدر خوبه (sm50)
تمامِ شعر هایِ بانو زویا زاکاریان (sm228)
برگشتم عجب غلطی کردم.(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) چقدر دلتنگم
2 تا فیلم رضا میر کریمی داره که خیلی نکته دارن ! حد اقل من یکی از 100 تا نکته توی این 2 تا فیلم 10 تا شون رو هم نه فهمیدم ! (sm50)
اوّل : خیلی دور خیلی نزدیک 1383
دوّم : یه حبّه قند 1389
برانکو: تا من هستم طارمی پنالتی نمیزند
یه دیالوگ توی فیلمِ خیلی دور خیلی نزدیک 1383 هست که هیچ وقت یادم نمیره ! :
پسرم می گفت : دی شب توی آسمون 2 تا ماه دیده ! (sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خیلی خوبه
روز پدر (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد عاشورپور(زادهٔ ۱۸ بهمن ۱۲۹۶ - درگذشتهٔ ۲۲ دی ۱۳۸۶) مهندس کشاورزی، خواننده، آهنگساز و ترانهسرا بود. بیشتر ترانههای او به زبان گیلکی و برخی نیز به زبان فارسی بود. از وی بهعنوان پدر موسیقی محلی (فولکلور) گیلان یاد میشود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی رفیق (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف دارین(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش - چله نشین
سه عزیز بزرگوار و که رفقا هستن قابل رویت هستن و ارادت داریم خدمتشون اون یه نفر مخفی نمیدونم کیه (sm120)
(sm2)نقل قول:
اون یکی هم یارانه دیوثه احتمالا (sm2)
به خاطر تو تراک 04 آلبوم اسب سم طلا (sm50)
آهنگای ارام بخش به آهنگای ویگن میگن نه عارف (sm111)
حالا دیگه عارفم نقد میکنی (sm77)
منظورم آهنگای ارام بخش بود (sm88)
چرا یوزرت لخته عکسی بذار (sm39)
چی بذارم مثلا (sm120)
روز پدرقطعا باید ب ایشون تبریک گفت
هه ..
خوش به حالتون
(sm172)
ساده و بی آلایش (sm50)
(sm74)
در حریر گیسوانت دل زمانی خانه میکرد
شکوه ها از بی قراری با من دیوانه میکرد
با نگاه تو نگاهم روزگاری آشنا بود
در سکوت مبهم ما بر جنون فریاد ما بود
میشکفت از خنده ی تو صد چمن گل در خیالم
از دو چشم مست تو هر شب میشد افزون شور و حالم
هر سحر با یادت از خواب چشم خود را میگشودم
روزگاری با خیال تو عاشقی دیوانه بودم
ای دو چشم مست شهلا که تو را دیده ام هر روز و هر شب همه جا
بعد از این ناز تو دیگر نکشم میکنم خود را ز دام تو رها
ای سراپا نقشه دامیدی ای سراسر بی وفایی
حیف از آن احساس پاک من با تو حیف از آشنایی
(sm88)
شت کیفیتش خوب نیست
هادی جان چنیمش کن لطفا
حوصله نود ندارم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چه کردی بامرام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردوسی پور از عمو داریوش غیرمستقیم یاد کرد(sm50)
ابی - مولای سبز پوش (sm50)