نمیدونی کی داد برم ازش بگیرم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد صابری تویی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونی کی داد برم ازش بگیرم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد صابری تویی ؟
فینال لیگ قهرمانان آسیا بین تیمهای الهلال عربستان و ویسترن سیدنی استرالیا برگزار خواهد شد. قرار است دیدار رفت فینال 25 اکتبر در استرالیا برگزار شود. کنفدراسیون فوتبال آسیا علیرضا فغانی را به عنوان داور دیدار رفت انتخاب کرده است که به نظر میرسد بر خلاف میل سعودیهاست.(sm3)
سایت العربی الجدید نوشت که باشگاه الهلال عربستان قصد دارد مراتب اعتراض خود را به انتخاب فغانی و دو کمک ایرانی برای دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا به AFC اعلام کند.(sm3)
این روزنامه عربستانی مدعی شد: این اعتراض باشگاه الهلال به دنبال کدر شدن رابطه باشگاههای ایرانی با باشگاههای عربستانی است؛ چرا که باشگاههای عربستانی هرگاه مهمان تیمهای ایرانی هستند با آنها خوب برخورد نمیشود.
قرار است که دیدار رفت دو تیم به قضاوت علیرضا فغانی و دیدار برگشت به قضاوت نیشیمورا از ژاپن باشد.
سگ تو روح این بی پدرا(sm3)
بچه ها من میرم اگه نوید جوکر اومد بهش بگین اگه میتونه بره خیابون خرم اونجا البوم رو دارن فک کنم ولی نمیده ببینه میتونه مخشو بزنه
پس کو شمارش معکوس ؟ (sm41)
اوکی
در حال حاضر 603 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (72 کاربران و 531 مهمان ها)(sm70)
the strain فک کنم خوبه (sm173)
یَک آدم عتیقه ای اون یارو تو خرم، بیخودی زور نزنید (sm25)نقل قول:
نمیدن دیوسا زودتر از انتشار (sm25) مگر آشنا باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا این عکس گدا خیابونی ها رو گذاشتی رو آواتارت ؟ (sm120)