بزن خنثاش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بزن خنثاش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ما کلا خاص پسندیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها من اگر فقط و فقط یک بار تو زندگیم سلیقمُ به کار گرفته باشم و انتخابی کرده باشم که تا اخر عمر از اون انتخاب خرسندم انتخاب تیم مورد علاقم بوده (sm120)
همیشه به خوشی بزرگوار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما تو رو از ساعت 9 شب به بعد ندیدیم (sm120)نقل قول:
وایستاده بودم تو صف کوپن(sm74)
به اختیار دارین خیلی لطف هم میکنی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرباز رایان، گرین مایل، فارست گامپ، جاسمین آبی، To Kill a Mockingbird 1962، Experiment 2010، Chocolat (2000 از اینا بزرگوار....
(sm19) هم چنین شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 10نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من مثه تو بیکارم(sm120)
وثوق هم میره دانشگاه میگه وقت نمیکنم (sm120)نقل قول:
وحید هم میاد تاپیکای اهنگ گه گاهی سر میزنه(sm120)