حالا چی گفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا چی گفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم دوتااز پسرای عنایتی امید و معینه بعد فردوسی پورگفت مایلی کهن ناراحت می شه الان که اسم رفیقشو نزاشتی
الان عینک طبی داشتن مد شده؟
طارمی(sm3) و عزت اللهی عینکی شدن(sm51)
آره یادمه اون سری گفته بود چون طرفدار داریوشه ریششو نمیزنه.نقل قول:
مایلی مایه ننگ طرفداران داریوشه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
هایده - تاریخ عشق
خیلی وقت بود گوش نکرده بودم (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان متاسفانه همون جور که می دونی این جور کار های خاص اصلا به شهر ستان ها نمی رسه .
من عصری 2 تا فروش گاهِ اصلی شهرِ کرمان رو زیر و رو کردم ! حتی آلبومِ سرّ عشقِ استاد شجریان هم گیرم نیومد ! دیگه این آلبوم که بماند !
این جور آثار فقط و فقط تهران خوب پخش میشن .
ما شهر ستانی ها باید به کیفیتِ مزخرفِ بیپ تونز راضی بشیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمان که گیرم نیومد .
فکر کنم چند سی دی باشه .
اگه گیرش بیاد که عالیه !
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر خانو میخوامش خان بدونه منو میگیره
چی کار کنم آی چی کار کنم (sm81)
همیشه عاجزه کلام از گفتن معنیه ناب
هیچ عاشقی عاشقیرو یاد نگرفته از کتاب
اگه تو مهلتم بدی مهلت مرگو نمیخوام (sm50)
امشب میلیک نیست...
سرّ عشقِ استاد فردا برم ببینم می تونم پیدا کنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که دست دیگری برهم زده دنیای ما(sm50)
خداحافظ خداحافظ(sm172)
سوغاتی(sm172)
البوم قاب شیشه ای بشدت پلی(sm118)
خارِ چشم و ابرو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید کار رو به حد رسونده (sm81)
- هنوز بیدارم(sm50)خوابم نمیاد
دلم قل قل میکنه ...(sm178)
(sm132)
(sm50)
خوابم یا بیدارم تو با منی با من
همراه و همسایه نزدیك تر از پیرهن
باور كنم یا نه هرم نفسهاتو
ایثار تن سوز نجیب دستاتو
خوابم یا بیدارم
لمس تنت خواب نیست
این روشنی از توست
بگو از آفتاب نیست
بگو كه بیدارم
بگو كه رویا نیست
بگو كه بعد از این
جدایی با ما نیست
امروز ذهنم پر است از یک اسب و کره اش
فردا برایت شعر عاشقانه ای خواهم نوشت(sm155)
تصمیم خوبیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها بنظرتون برا اپلود از چ سایتی اشتراک بگیرم
اپلود بوی اشتراک دارم ولی بیشتر از 100 مگ نمیشه اپلود کرد (فک کنم اشتراکی ک خریدم فقط واسه دانلود بوده)(sm25)
ساسان روزگار غریبی ست (sm50)
خداي را در پستوي خانه نهان بايد كرد(sm50)
مدعی خواست که آید به تماشاگه راز
دست غیب آمد و بر سینه نامحرم زد(sm50)
نمی ارزید به این همه پایین بالا
به اینکه بازی رو ببازم باهات
(sm50)
چى بگم وقتى قنارى.... (sm50)
بیه بیه
نمیدانم چه کردن با مردم که دیگر بهشت هم ملت شاد نمیکند (sm50)
از قبل عید می خوام ی هارد بخرم این وسواس فکری منو گا یی...د(sm25)
زن می خواستم بگیرم اینقدر وسواس بخرج نمی دادم!!!
انتخاب اولم اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی می گن خیلی حساس و سوسولیه!!!
الان اینم اضافه شد
اخری هم مدل وسترن المنته
نباختیم