(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
علی اقا
بهترین اهنگ های ترکی را تو تاپیک سهند جان اپ کردم میتونی از اونجا دانلود کنید با کیفیت اصلی
بقیه دوستان هم همینطور...
الان با این اواتاری که گذاشتی خیلی تو دل برو شدی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm82)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.
چرا سایت اینطوری شده. قالبش به کنار کلی از آلبوم ها حذف شدند(sm178)(sm178)(sm178)
اره قالب افتضاح شده در حال حاضرنقل قول:
نوشته اصلی توسط cinama4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم های 320 رو که به این راحتی نمیشه دسترسی پیدا کرد
فول آلبوم هاشون هم رو هواس
فعلا که به قول خودشون دارن روش کار میکنن حالا صبر میکنیم اگه درست نشد به امیر میگیم تکلیفش رو روشن کنه
(sm95)
(sm168)
برنامه دورهمی :
مثلا آخرهای برنامه دورهمی هستش
مهران مدیری : به موزه دورهمی چه میدی؟
فرهاد : جلوی درب پارکینگ وقتی میخوام در را باز کنم ماشین بیارم بیرون من یک تکه آجری را جلوی در میذارم تا نگهش داره برای من خیلی با ارزشه میخواستم تقدیمش کنم به برنامه دورهمی.(sm14)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران مدیری : خیلی با ارزشه. خیلی با ارزش ممنون . تشویق