مهران دراگون و امیر قوام با شروع مدارس زیاد نمیتونن بیان(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهران دراگون و امیر قوام با شروع مدارس زیاد نمیتونن بیان(sm120)
(sm79)(sm137)(sm157)(sm48)(sm164)(sm7)(sm4)(sm32)( sm141)
هستم تو تاپیک بغلی با 2 تا از این دیوثا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بخدا دیگه چیزی ازمون نمونده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای تو نیستی
عر عر (sm86) از داوود خبری داری ؟ سلطون رو میکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعریفشو شنیدم دانلود هم کردم ولی هنوز ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا طبسی اینجاس همینه پول و زور حرف میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی 2 تا مجله گفت اول شهریور میاد بگیر بزنیم تال 17 شهریور هر چی میرفتم میگفت هنوز نیومده دیگه رفتم داهاتمون نفهمیدم اومد نیومد چی شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به شما عزیزان(sm2)
خیلی خوشحالم در این مدت در شهرهای مختلف کنسرت داشتم و شماهارو از نزدیک ملاقات کردم و کلی انرژی خوب گرفتم.
خیلی دوستان از آلبوم جدید سوال کردن باید عرض کنم که آلبوم هم آهنگ داستانی , غمگین و خیلی غمگین داره که اول تیزر میاد و به امید خدا در زمستان امسال آلبوم منتشر میشود.صادقانه عاشقانه دوستون دارم
داود تو شهر یوونتوسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]