این خواننده من تازه اولین باره اسمشو شنیدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این خواننده من تازه اولین باره اسمشو شنیدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا باشه قبول (sm59)نقل قول:
چیه همه منو دنبال میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد، فرهاد آی دی شو تغییر داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی سرچ می کنم، نمیاره (sm2)
فرهاد دیوث (sm2)
عوض کرد
خیلی زرنگه آقا هادی ...
البته خودشم لو داد (sm2)
آره، خودش، خودشو لو داد (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دوست داریم داداش (sm1)نقل قول:
اره خواننده خوش صدایینقل قول:
فهمیدن سلیقه ام خوبه هر چی میذارم سرچ میکنند. الف بذارم سرچ (sm2)