اتفاقا به عشق تو اومدم(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا به عشق تو اومدم(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برایان کلاف بهترین مربی قبل و بعد تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا رو پپ تعصبی ندارم که برم تو جبهه گواردیولا ولی همونطور که خام نه ای اسرائیل رو به رسمیت نمیشناسه تو هم گواردیولا رو در حد دومنک میدونی و به رسمیت نمیشناسیش (sm120)5 تازدن کار هر کسی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن دلیل رفتن گواردیولا درخواست های خرید و فروشش بود نمونش اینکه گفت سسک و پیکه رو بفروشین
خوو وقتی تو باشگاهی بازی میکنه که 99% بازیکناش تو سطح اوزیل نیستن چطوری قراره آماده بمونه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونو که از لحاظ شباهت چهره گفتم (sm138)
خاص اورجینال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وثوق(sm3)
میلاد دیوث(sm3)
من نمیدونم چرا شما فکر میکنین ما پپ رُ به رسمیت نمیشناسیم؟؟(sm120)
میگیم قضاوت زوده الان......باید زمان بگذره حداقل 1 دهه بعد میشه نظر داد
من همه رُ به رسمیت میشناسم ....ولی وقتی تاثیر عوامل دیگه بیشتر از خودش برام اظهر من الشمسه چرا باید بگم مربی بزرگیه/نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربی بزرگیه الان ثابت کنه ......بهترین بازیکنا هم در اختیارشن ولی سو پر منش همراش نیست .....(sm120)
وای به حالت اگه امتیاز بدیم (sm35)نقل قول:
میشه برای من قلب بذاری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]