میکسه جمالفر خیلی بهتر بود.
کلا البوم پاروی بی قایق قویتر بود
نمایش نسخه قابل چاپ
میکسه جمالفر خیلی بهتر بود.
کلا البوم پاروی بی قایق قویتر بود
شاه مقصود - پرچم سفید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا آرین کلاً با چاوشی و صداش مشکل داره (sm120) من دید انتقادی دارم کلاً ملودی رو میبرم زیر سوال (sm2) آخه به وکال افکت میگه فضای جدید (sm2) بعضی جاها داره صحبت میکنه میگه ریتم جدید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب من یه ملودی ساخته بودم خیلی شبه یه تیکه امیر بی گزنده (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم صفاریان خیلی قشنگ هست دوتا ترکش
(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
(sm50)
فعلاً رسول فاز گرفته ناراحت میشه بیشتر جلو نمیرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر داره به رقیب جدی برای چاوشی تبدیل میشه
(sm2)
شهرزاد فصل دومشو تو بخون ممر (sm2)
جانِ تو گفتم ملودیش آناست نگو خودم زده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک اول World Music (sm120)
ممر از همون اول گام بالا میگیره به اوج میرسه خاموش میکنه (sm2)
بزقوش (sm127)
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 1 ویو باقیشو امیر میذاره ..
(sm2)انتظار داب استپ داشتم ترک اول
خیلی خوبه آدم یه ژانری رو دوست داشته باشه خوانندش هم همونو بخونه ، مثلا شادمهر milf pop بخونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی پهلوان
(sm2)شهریار قنبری mature pop (sm2)نقل قول:
شهرزاد... (sm25)
دولا دولا
پارو (sm50)
کامران و هومن رو دیگه خودت داشته باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امروز روزه هارد راکه (sm2)
(sm30) دل من , تنظیم دموده صفاریان
تنظیم ترک 2 خیلی بده.میکسش که بدتر
جدا دل من ریدمانه چه محسن چه صفاریان(sm25)
کامران و هومن : گی پاپ (sm2)نقل قول:
نگو هارد باز این رسول 111 سر و کلش پیدا میشه (sm2)
(sm2)نقل قول:
عادل روحنواز(sm19)(sm118)
سولوی گیتار (sm2)
احسان اگه امیر بی گزند و آخرین اتوبوس ملودی نداره پس چی داره اگه سعدی و مولانا خزعبلات پس چی شعره
اتفاقا تنظیم صفاریان خوبه ولی ملودی دل من ریده الکی سر هم کرده
من محسن خودمونو میگم چند هفته دیگه نام البوم جدیدشو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا من نظر ندادم درباره آلبوم شما براچی اصا حرف میزنین ..
چنگیز (sm81)