سو واتس فاک اپ گایز ؟ (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
سو واتس فاک اپ گایز ؟ (sm173)
ملت یه جور از سوزوندن خلبان اردنیه ناراحت شدن و دلشون رحم اومده انگار خدایی که میپرستن قرار نیست این بلارو سر خودشون بیاره
اره این جالبه مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان نظر بدید لطفا
یه بار کارم به شما افتاده ها
اهای رییس مجمع کارت به من می افته ها (sm128) خیر سرم وکیل مجمعم
چیکار کنیم واست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm50)
(sm118)دمش گرم ذوب برده همون اول گفتم یحیی رو باس نیگه میداشتن اعمقا
هی پشت دستمو داغ می کنم پیاز نخورم باز نمیشه
یعنی رسمن ریدی ها
هی میگم نمیخواد بری ایتونز الان از اون سایته میزدی اسم هر خواننده اولش بود اون کرسی شرای تو پرانتزم لازم نبود
من نمیدونم تو فک میکنی اینجا شعبه 2 ایتونزه
اون رفیقت هنوز میرینه تو عنوان اهنگا کاورو نمیزنه بعد تو اینجور سفت و سخت گیر دادی به ایتونز ! همه چی عین اون باشه هی من میگم تو گوش نکن
کله شق
- Annie Lannoux – I Put a Spell On You
- Laura Welsh – Undiscovered
- The Weeknd – Earned It
- Jessie Ware – Meet Me In the Middle
- Ellie Goulding – Love Me Like You Do
- Beyoncé – Haunted (Michael Diamond Remix)
- Sia – Salted Wound
- The Rolling Stones – Beast of Burden
- AWOLNATION – I’m On Fire
- Beyoncé – Crazy In Love (2014 Remix)
- Frank Sinatra – Witchcraft
- Vaults – One Last Night
- The Weeknd – Where You Belong
- Skylar Grey – I Know You
- Danny Elfman – Anna and Christian
- Danny Elfman – Did That Hurt?
این متنو سیو کنین غیر از قسمتای خاکستری رنگ عنوان هر اهنگ اینارو بزنین بدونین کی به کیه
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
ادیت کردم متنو
وقتی ریدی دیگه ریدی
این ایتونزه مدیا اینفو داره مث mp3نیستش بعدشم در اصل مساله فرقی نمیکنه عنوان اهنگارو ریدی
این البوم یه نفر نیستش که 16 تا خواننده داره
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید اینو کی می خونه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفه دیگه png بذار یه هفته بن میشی
کو عکس (sm2)
بله زدی کجا زدی من الان پلی میکنم نمیبینمنقل قول:
این الی از وختی مدیر شده هی دست به بنه (sm2)
ترک ۷ (sm19)
ادم اینقد کله شق من تو عمرم ندیدم
(sm120)نقل قول:
پس بی خیالنقل قول:
به امیر بگی سنگ صبوروم کی خونده میگه شاهین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم این کلاغ کوفی رو زین پس فقط اختصاری میگین
ل.ع(sm120)
الان واقعا ش . ن خونده یا نه ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم رئیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو بهش نمیخوره مگر خلافش ثابت شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همه جای دنیا ! کی بخوای از این توهم در بیای خدا داند
سجاد کوشی ، وختشه از این شکاف استفاده کنیم سلسله ی سجادیان رو پایگذاری کنیم کوشی دیوث بدو (sm2)
تاج و تخت رو بدین تا بیشتر از این نریدین (sm120)
شبتاب
«دل رویا گرفته،چه کابوسی مگه نه؟نه خورجینی نه اسبی،نه فانوسی مگه نه؟
نه گلدسته نه محراب نه ناقوسی مگه نه؟
براین تختِ شکنجه نه طاووسی مگه نه؟
در این خوابِ بدِ بد،منو تو خوبه خوبیم
منو تو شرق و غربیم،شمالیم و جنوبیم
چه تصویر غریبی،همه بی سر مگه نه؟
یکی شده با زمین،بالِ کفتر مگه نه؟
گل ِ قالی سر ِ دار پلاسیده مگه نه؟
سر ِ چلگیس ِ قصه تراشیده مگه نه؟
نترس از این سیاهی،تو شبتابی مگه نه؟
نترس از مرگِ دریا،خودِ آبی مگه نه؟
هنوز دستِ تو تنها، خودِ سازه مگه نه؟
با تو جمعه ی دلگیر،چه دلبازه مگه نه؟
صدای تو بی پایان، سرآغازه مگه نه؟
خوابِ این شرم ِ شرقی،چقد نازه مگه نه؟
نترس از این سیاهی،تو شبتابی مگه نه؟
نترس از مرگ دریا،خود ِ آبی مگه نه؟
در این خوابِ بدِ بد، منو تو خوبه خوبیم
منو تو شرق و غربیم، شمالیم و جنوبیم»
این همه البوم میخواست بیاد چی شد اسکلا وایستادن 22 بهمن رد شه
اه چنگیزو خیلی زود انداخت سر زبونا
ماشالا چ آلبومایی هم میدن . همشون تکراری .............